Nieuwe bruidssjaals, voor nu en later.


Shawl voor bruid. 
Gebreidesjaals krijgt regelmatig foto's gestuurd na afloop van de Grote dag.
Soms zijn er zoveel verschillende bruidsstola's of sjaals aangevraagd in allerlei kleuren, dat het leuk is voor gebreidesjaals om deze bij elkaar te verzamelen. Uiteraard wordt alleen in goed overleg een foto geplaatst. zie onder de link:




Nu we in een verwarrende periode zijn belandt, waarbij misschien bruiloften niet door kunnen gaan, kan gebreide sjaals een advies geven. Mocht je de bruiloft wellicht moeten uitstellen tot komende herfst, wees dan bijtijds erbij met het bestellen van een handgebreide bruidsshawl.
Gebreidesjaals heeft nu een goede voorraad aan diverse soorten gebreide bruidsshawls.

Ook in een herfstperiode kan het een flink stuk frisser zijn.
Kijk eens op:
https://gebreidesjaals.blogspot.com/p/diverse-voorbeelden-bruidsfotos.html

Gebreidesjaals heeft lichte en luchtige shawls, die ook 100 % warmte geven.
Kantachtig, maar toch gemaakt met het warmste wol wat er bestaat:  Orenburgse dons, gesponnen op zijde. En voor diegenen die geen mohair willen, zijn er diverse cashmere zijde wollen shawls beschikbaar. Bij vragen kijk op bovenstaande pagina's, die zijn allen genummerd, zodat je iets snel terug kunt vinden, en bij vragen?gewoon even emailen.

Verzendklaar.


Populaire posts van deze blog

Bruidssjaal breien.

UITVERKOOP, HOGE KORTING.

Gebreide bruidssjaals voor de winterbruid.

Bruidssjaal, myrtle leaf, Victorian lace today, het verhaal gaat verder over het breien van een wolwitte Rowan kidsilk haze kanten sjaal voor de bruid.

Schoppel Zauberball shawl.