Hoe een gebreide sjaal dragen?

Dit plaatje kwam gebreidesjaals tegen op het www.

Een leuke foto die laat zien hoe je een hele lange, grote wollen shawl kan dragen.
En met de komende koude in het vooruitzicht heb je graag weer een grote warme omslagdoek naast je liggen, gemakkelijk te pakken bij tv kijken /lezen in bed of op de bank hangend,

Overdag is zo een grote omslagdoek leuk om over je winterjas te draperen, om hem dan weer
's avonds lekker knus om je heen te wikkelen, bij stilzitten en koud worden op de bank.
Er wordt immers vaak gezocht naar diverse manieren om een handgebreide stola of omslagdoek /sjaal te dragen. gebreidesjaals zette 7/8 jaar geleden al de eerste filmpjes daarover op haar blog.

Nu ziet gebreidesjaals deze foto met een grijze  stola als ultieme en gemakkelijk te begrijpen voorbeeld om een wat grotere shawl, stola of omslagdoek te dragen. En gebreidesjaals heeft er veel verzendklaar liggen. Dus gewoon even emailen en stel je vraag. In november geen verzendkosten.

En met de feestdagen in zicht kun je meteen een ander leuk ding om deze reden,vragen/kopen, namelijk een mooie sjaal speld.
Er zijn zoveel manieren op youtube te zien, om hoe je een shawl kan dragen,wel vaak ook meer met stoffen sjaals.

gebreidesjaals laat het maar weer even zien , middels dit plaatje van een mooie grijze gebreide sjaal:dat ook heden ten dage, een grote warme wollen en handgebreide sjaal heel leuk kan staan.

Populaire posts van deze blog

Handgebreide net echt gelijkende katten.

Dikke wollen kniekousen winter 21/2022.

UITVERKOOP, HOGE KORTING.

Hergebruik van wol, uithalen en opnieuw beginnen

Bruidsshawls, Orenburgse shawls, Bruidssjaals voor een ieder die een luxe,originele Orenburgse geitendons bruidssjaal wil op haar trouwdag!