Serviezen, brocante en nog veel meer moois.(Wolfheze)

Gebreidesjaals was in de buurt van Renkum, Heelsum, om haar verjaardag te vieren.

https://www.kras.nl/culinair?gclid=EAIaIQobChMIm5D-8a6q5QIVQofVCh3QlA7xEAAYASAAEgI9yvD_BwE&gclsrc=aw.ds


Afgelopen weekend was er in Wolfheze in een groot mooi nostalgisch tuincentrum ( in oude boerderij) een  Engelse serviezen en brocante tentoonstelling. Tevens kon je heerlijk gebak eten bij een kopje koffie en thee. Ook fijn dat je gemakkelijk kon parkeren en de toegang gratis was.

Dit was de kwekerij en tuincentrum.

https://boschhoeve.nl/kwekerij/bric-a-brac/

een recensie.

https://www.visitarnhem.com/evenementen/3666568294/tableware-flowers-serviesdagen-op-de-boschhoeve-in-wolfheze

In de grote schuur van dat tuincentrum, wat ook een pluktuin heeft, was de uitgebreide en unieke collectie van T.v.d. Maas uit Bennekom te bewonderen.

Schitterend en bijzonder fraai was alles tentoongesteld en als gebreidesjaals jonger was geweest,had ze beslist weer een servies gekocht. ( naast de 2 oude serviezen die ze al heeft.)
Alles was een lust voor het oog.

Te kopen en te bezichtigen  bij:Tineke vd Maas Bennekom. Serviezen en brocante.


De Engelse serviezen waren schitterend  tentoongesteld op fraaie gedekte tafels, met bijpassend glimmend en flonkerend glaswerk en bestek. Vergeet niet om ook de prachtige bloemstukken daarbij te bewonderen.

het was alleen 1 weekend t/m 19 oktober j.l. maar ik denk dat zeker weten nog wel eens een dergelijke tentoonstelling zal geschieden, ergens in Nederland.Bijschrift toevoegenReacties

Populaire posts van deze blog

UITVERKOOP, HOGE KORTING.

Schapen en Wol Europa: boek B.Stikkers.

Schoppel Zauberball shawl.

Handgebreide net echt gelijkende katten.

Voor een zwarte kanten bruidsshawl, voor bij een rode zelfontworpen en door vriendin gemaakte bruidsjurk werd hulp aan gebreidesjaals gevraagd.