Groen als kleur, fuchsia nooit weggeweest, okergeel en kaneel en bruin en rood.

Mensen in de fashion/ modewereld seizoen (2019-2020) weten soms als 2 seizoenen  ervoor wat de kleuren worden voor die verdere seizoenen later. Als wij nog in op onze kleding met andere modekleuren bezig zijn  in onze gedachten, zijn de ontwerpers als druk doende met nieuwe kleuren te bedenken en hun kleding voor het nieuwe seizoen verzendklaar te maken.

Dit keer valt op, maar dat is altijd zo geweest dat er kleuren terug komen die eerder HOT waren. Zoals groen, bruin roze en rood. Ook kaneel en zalm en petrolblauw , ook  kobalt blauw.
Gebreidesjaals ziet dat er in de diverse schema's van gerenommeerde namen alle kleuren zitten waarvan gebreidesjaals iets heeft klaar liggen.  Zie de bijgevoegde linken.

 Noem maar op, okergeel ,fuchsia, bruin, wijnrood enz. Zelfs lichtgevend roze. Dat is super fel.

OOK heeft gebreidesjaals veel SALE. Maar zoals altijd  natuurlijk de mooie Haapsalu shawls waar je echte liefhebber voor moet zijn om daar oog voor te hebben
Heeft u in de kast nog net niet genoeg kleuren om er up to date bij te horen, kunt u altijd door een sjaal erbij te kombineren weer helemaal voldoen aan de modekleuren van 2020 winterseizoen.
En het is lekker warm, en het is handwerk. 
fuchsia en lila. In Haapsalu eeuwenoud handwerk.












https://fashionunited.nl/nieuws/mode/gespot-op-de-catwalk-pantone-s-modekleuren-herfst-winter-2019-20-new-york-fashion-week/2019021441420



https://rubriek.nl/beauty-mode/mode-kleuren-herfst-winter-2019-2020/

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bruidssjaal breien.

Bruidssjaal, myrtle leaf, Victorian lace today, het verhaal gaat verder over het breien van een wolwitte Rowan kidsilk haze kanten sjaal voor de bruid.

Handgebreide net echt gelijkende katten.

Gebreide bruidssjaals voor de winterbruid.

Wol verven met Dylon textielverf, gebreidesjaals en haar probeersels.