Posts

Posts uit juli, 2019 tonen

Extra lange das,een handgebreide katoenen das.

Afbeelding
Extra lange das, handgebreide lange das. Dit patroon komt uit: bron:breiboek 242 van LANG/   Fatta a mano. Gebreidesjaals maakte er een van rood gemelleerd katoen. Handgebreid. Maten 19/20 cm x 2.55 cm lengte. Fatto a mano of te wel :gebreid /gemaakt?met de hand. Het moge duidelijk zijn dat hij, deze lange das  echt extra lang is. Deze extra lange katoenen das van gebreidesjaals en dit mooie fotomodel laten zien wat mogelijk is. Hoe kun je iets dragen wat op zich een basis kledingattribuut is. Gebreidesjaals heeft flink doorgewerkt in de hittegolf.  Heerlijk rustig blijven zitten breien en het hoofd koel houden. Deze extra lange, katoenen das is gebreid met zig zag patroon. Nu beschikbaar. Te koop: extra lang betekent in dit geval:  met de hand gebreid en extra lang en een das die niemand heeft. Er is er maar 1 van.  Maten van deze extra lange katoenen das: 19 x 2.50 bijna. Maar ook dubbelgevouwen draagt hij ook heel goed.

Bruidssjaals en een heel mooi wolwinkel in Canada.

Afbeelding
bron foto: Sweet Georia-yarns. Bron: https://sweetgeorgiayarns.com/author/felicialo/ En bruid met een gekleurde sjaal, gebreidesjaals maakte het vaak mee. De eerste bruiden die er om vroegen  verbaasden eerst een beetje gebreidesjaals, maar later begreep ze het beter, door de diverse verhalen erbij.  zie : https://gebreidesjaals.blogspot.com/p/diverse-voorbeelden-bruidsfotos.html Over de hele wereld heb je mensen die er van houden en het ook kunnen, om zelf te spinnen, te verven en  die het dan het ook nog lukt om alles in grote oplages met succes te verkopen. Petje af. De originele oprichter van Sweet Georgia -yarns is mevr. Felicia LO. Vancouver Canada. Sinds 2005 begon ze eerst zelf en heeft nu een wolverf atelier waarin veel ambachtsmensen werken. https://sweetgeorgiayarns.com/author/felicialo/ Met genoeg wol om te beginnen maakte ze de vele kleuren garens ,in frisse levende kleuren,die nu te koop zijn bij diverse wolleveranciers/winkels. Ge

Scrubhandschoen ruwe wol,scrubben met washandje.

Afbeelding
We kennen allemaal het nut van scrubben voor een super gladde huid. Gebreidesjaals heet nog enkele scrubhandschoenen. Voor een schoonmaak van de huid en scrubmassage, verwijdering dode en oude cellen. Nu 7.50 excl verzendk. gebreid met sisal,ruwe wol en hennep. Dus geschikt om in de badkamer lekker te scrubben. https://gebreidesjaals.blogspot.com/2013/02/hammam-scrubben-100-wollen-scrubwashand.html                                    scrubwant, scrubwashandje, badhandschoen.

Zwarte Haapsalu shawl.Omslagdoek bijna:1 x 2 meter.

Afbeelding
TE KOOP: Handgebreide Haapsalu shawl. Een zwarte cashmere zijde wol shawl. Een grote stola. 1 x 2 meter. TE KOOP. Een mooi onmisbaar accessoire voor diegene die van luxe breiwerk houden, handwerk wel te verstaan uit eeuwenlange Estlandse traditie. Beelden spreken voor zich: deze handgebreide Haapsalu shawl is beschikbaar.  Voor de snelle beslissers. Hij is extra groot en meet 1 x 2 meter bijna. Er is er nog 1. Doordat cashmere silk wol mengsel licht  is en licht draagt en toch warm is het gemakkelijk op diverse wijze te dragen. 1 x 2 meter aan fijn hand en kantwerk ! Deze zwarte omslagdoek, Haapsalu shawl is heel veel uren handwerk met naalden 3 mm. Wilt u info email dan. Gebreidesjaals antwoordt snel.

Handgebreide sjaal.

Afbeelding
                                                     bron: google. VAKANTIE? ZON? ZEE..... RELAXEN?? Zomaar een prachtige kanten handgebreide bruidssjaal gevonden op het internet, een mooie romantische foto van het werk van een ervaren breister, die dit met de hand breidt. Mooie foto! Mooie sfeer. En een ode aan de goede smaak van haar klant die dit w.s.kocht. Of is het een fotomodel? Dat kan natuurlijk. Gebreidesjaals heeft veel echte klantenfoto's. zie: https://gebreidesjaals.blogspot.com/p/diverse-voorbeelden-bruidsfotos.html Het zouden er veel meer kunnen zijn, want gebreidesjaals heeft prachtige bruiden mogen ontmoeten. En heeft ook foto's van shawls en jurken samen, van diverse andere mensen, familieleden, die van handwerk houden. Ook immers bruilofts gasten kopen graag zoiets, van fijn gebreid kant, mooi gebreid en handgemaakt. Alleen in goed overleg worden foto's geplaatst. Maar natuurlijk is het ontzettend leuk als je die krijgt. Voor ee

Prachtige grote zwarte Haapsalu shawl voor een speciale klant.

Afbeelding
                                Een 1 x 2 meter grote in opdracht gebreide Haapsalu shawl. Maar er is er nog een! verzendklaar! wel iets anders gebreid. Grote driehoek model met mooie rand. Zeer goed geschikt als zwarte feest shawl, Een grote zwarte stola van kant maar dan toch van cashmere wol zijde. Een grote zwarte handgebreide omslagdoek en als u misschien iets van zwart kant zoekt, wat superzacht is. 100% handbreiwerk, naar eeuwen oude Haapsalu traditie. Een echte zwarte Haapsalu omslagdoek en gebreid met cashmere silk en wol. Dus deze grote omslagdoek staat garant voor super zachtheid. Warm en zacht op de huid en zeer geschikt om de schouders te bedekken. gebreid met zeer dunne mm aan breinaalden.  Heel veel steken op de naald! Heel veel  HAND werk geweest! Zwarte driehoeksjaal. Er is er nog een iets andere   zwarte Haapsalu driehoeksjaal beschikbaar en ook verzendklaar! email mij voor vragen.

Katoenen dassen, handgebreide zomerdas shawl a la Missoni patroon.

Afbeelding
Dit keer een  zomershawl van katoen. Het is momenteel al weer minder warm en katoen is een fijn materiaal  om mee te breien. Boven dien een goed en klassiek sokkenwolmerk. katoen van Meilenweit. Lana grossa. Een met de handgebreide katoenen lange das. Met kleurtjes gemengd a la Missoni  dassen. Handgebreide lange katoenen zomerdas. 200 gram  katoen gebruikt en bij elkaar gezocht om gewenste kleuren te treffen, die op Missoni kleurtjes lijken.  Deze lange zomerdas van katoen kan w.s. wel lang worden, heeft u interesse, kunt u nog emailen voor de juiste gewenste lengte. Diverse Missoni voorbeelden van stoffen en kleding. Bron: google. Een lange das kan in de zomer het beste gebreid worden met katoen. Het valt soepel en de kleurtjes van deze katoenen zomerdas/ zomersjaal  zijn vrolijk en warm.

Wit, ecru, blauw, handgebreide bruidssjaals ! veel is mogelijk.

Afbeelding
Deze handgebreide donkere ivoor shawl is beslist donker ecru en in dikkere uitvoering, ook heel mooi.  Voor op de bank of andere doeleinden. nog 2 maten te koop/ 2 soorten patronen en zalig warm te koop. Gebreidesjaals heeft best veel keus. Haapsalu shawls met de hand gebreid in dikkere en dunnere uitvoeringen, in diverse tinten ecru, ivoor. Voor de herfst voor de winter. Maar ook zwart, paars en vele andere kleuren. BRON: Haapsalu shawls en de foto van de breister Ivika Viljasaar, met wie gebreidesjaals al meer dan 5 jaar samenwerkt. Immers bij spoedopdrachten heb je direct vlotte hulp nodig. En samenwerking met breiende mensen onderling die vooral van het zelfde houden, geeft de meeste voldoening.  Zo worden echte vriendschappen gesmeed. TE KOOP. Kijk ook eens op mijn 2 e blog , https://gebreidebruidssjaals.blogspot.com/ Diverse motieven mogelijk. Van top tot teen een goede outfit op de grote dag! dankzij: g

Turquoise zomershawl.

Afbeelding
Maten 110 x 2.20cm !!!  NU 89,- Dit keer de turquoise zomershawl in de picture.  TE KOOP. Een zacht aanvoelende en grote Haapsalu shawl.Licht en luchtig als kant en toch wol. Superlicht in dragen en een frisse zomerkleur. Passend bij vele andere zomerkleuren. Voor snelle beslissers, reken ik geen verzendkosten ( In Nederland) ( actie  tot 12/7) In een vernieuwde kleur indeling van dit blog. Wit is moderner. Maar ja ik ben een hobby breister en geen website bouwer. En hulp vinden is heel moeilijk. Gebreidesjaals drukte eigenlijk per ongeluk op een knop van blogger en toen gebeurde dit. Gebreidesjaals weet niet of ze dit mooier vind dan de andere kleuren. Ik denk het wel. Graag hoor ik jullie reacties over deze lichtere kleuren van blogger.

Nieuwe Missoni das op de naalden.

Afbeelding
Das breien naar Missoni kleuren.  Gebreidesjaals is er even  zoet mee. Met naalden 3. Een extra lange das in de kleuren turquoise, geel, groen, zeegroen en blauw.  Het is toch soms te warm om iets anders te doen. Rustig zitten en doooooooooooooooorgaan.