Posts

Posts uit juni, 2019 tonen
Afbeelding
Er zijn nog verschillende lange zig zag handgebreide wollen dassen verzendklaar, maar het gaat snel. onder: de 2 linkse handgebreide lange dassen aan de waslijn  zijn al verkocht. Er zijn verschillende kleur varianten.  TE KOOP te koop: te koop. Handgebreide dassen zijn bij gebreidesjaals niet duur: 39.95 of 49.95. op de naalden: turquoise groen geel en blauw. op de naalden:  in de maak : paars lace zig zag shawl. deze paarse roze silk merino is een proefje)  TE KOOP: zie  https://gebreidesjaals.blogspot.com/p/te-koop-sportieve-lange-dassen.html lange dassen!  te koop. Lange zigzagdassen en gebreidesjaals heeft er binnenkort nog meer.  Zoekt u een lange zachte comfortabele das en liefst handgebreid? dan kunt u een email sturen. Elke  handgebreide zig zag das, heeft een ander formaat, dus email gerust en u krijgt direct antwoord. https://gebreidesjaals.blogspot.com/p/te-koop-sportieve-la

Met de hand gebreide roze blauwe shawl.

Afbeelding
TE KOOP:  zie: https://gebreidesjaals.blogspot.com/p/kanten-stoffen-shawls-kanten-sjaals-van.html deze handgebreide stola is gebreid met: Lang mille colori kidsilk 

Paarse lace Missoni shawl?

Afbeelding
Twee kleuren wol, de ene bol handgeverfde garen  is paars met gemelleerde kleuren. En zijde met merino wol voor een subtiele luxe uitstraling. Dit is een proefje.... gebreid op de warme zondagmorgen. Gebreidesjaals denkt er nog even over na..... hoe breed gaat deze Missoni sjaal worden? En de andere 2e bol lace is alleen handgeverfde wol,100% wol garen. Maar superzacht. Allebei gemengde kleuren en met de hand geverfde garens. Deze shawl gaat een stola worden, die wat breder wordt. Deze paarse lace a la  Missoni sjaal gaat dus weer gebreid worden met dunne naalden. Kijk maar eens hoe dun de draden zijn.

Rode a la Missoni sjaal voor klant is klaar.

Afbeelding
Deze rode getinte en gebreide lange das  met de maten : 22 x 1.80 cm   is af.  Gebreid met de hand en naalden 3 in de hittegolf van deze warme week. In 1 week flink doorwerken is deze Scheepjeswollen shawl op verzoek dus beslist redelijk snel gebreid. 4 /5 uur per dag ongeveer aan breiwerk. Scheepjeswol is een  heel oud en bekend Nederlands merk, gebreidesjaals kent dit al uit haar jeugd. Gelukkig zijn ze goed met de smaak van deze tijd meegegaan. https://www.scheepjes.com/nl/garens/ Er schijnen ook nieuwe kleuren te zijn. Vermoedelijk voor de herfst winter 2019/ 2020. Dit is eigenlijk een sokkengaren.  Wat gebreidesjaals ervan vond:Het is als breidraad op zich, wel een wat losjes gedraaid garen,   wat soms wat verschillen in diktes vd draad  geeft.  De wol voelt echter wel superzacht aan en de kleuren lopen mooi geleidelijk over. De grote bollen zijn 100 gram en kosten 8.95 per bol. Deze rode "a la Missoni "sjaal kan op de post.

Wolwinkel... wolhalla.....in Londen.

Afbeelding
Loopknitting shop Londen. kidsilk van La bien aimee gebreidesjaals vertelt: Prachtige winkel gevonden in Londen. Loopknitting genaamd. Een winkel die het helemaal begrijpt. Een winkel die zoveel heeft dat er de mensen met unieke wol/ garens aanvragen beslist voor iets terecht kunnen. Een wolhalla aan wol, ontzettend veel bekende en onbekende merken ,wat een prachtige website! Loopknitting shop is  in Londen. Wie gaat er mee? Maar ja, je moet wel iets NODIG hebben. W.s. is er via de webshop ook gewoon te bestellen. Gebreidesjaals heeft ze geschreven, kijken of er antwoord komt. Immers service is ook belangrijk. Gebreidesjaals zag er o.a. bamboo ( zie hierboven) 48 gram 18.50 pond. voor de mensen die geen wol willen en ontzettend veel merken kidsilk. Mohair van geiten en zijde en de meeste van een eigen uniek handgeverfd merk van diverse wolverfsters. Maar nog heel veel meer! HAKEN: handgeverfde schapenwol.door Mehlsen. Denemarken/ Jutland.

Lichtblauwe Haapsalu shawl.

Afbeelding
Haapsalu lichtblauwe bruidsshawl voor diegene die van lichtblauw houden. Maten 52 x 190 cm dus groot! met ook een mooie aangebreide rand. Een echte weddingringshawl. Superzachte wol. Voelt behaaglijk aan. Het patroon heeft ontzettend veel ingebreide noppen. TE KOOP: Enige tijd geleden waren en verscheidene  bruiden die in het blauw trouwen en daarom om blauwe  sjaals vroegen. Dan sla je aan het breien. Dank zij een goede samenwerking kan gebreidesjaals snel leveren. Zo fijn  is het dat mensen in de breiwereld elkaar helpen. Er zijn er niet veel die dat willen. Voor de aanvragen die niet kunnen wachten heeft gebreidesjaals veel stola's ,bruidssjaals  en andere omslagdoeken /sjaals voor U klaar liggen. Ook een grote lichtblauwe driehoek sjaal  is momenteel verzendklaar. Prachtig toch deze eeuwenoude breitradities !!

Bourette zijde, voelt aan als katoen.

Afbeelding
Sale ZOMER sjaal van bourette zijde  Met Merk Noro garens gebreid. Voelt aan als katoen.  Roze paarse tinten. Iets dikker garen. NU 39.95.

Roze sjaal beschikbaar.

Afbeelding
Een warm rood roze kleur Haapsalu stola. Handgebreide dunne shawl. Dus dit keer weer een 100%  wollen sjaal, maar zeer zachte wol. De roze bruidsstola/ bruidsshawl of gewoon een mooie fijngebreide shawl is dun als kant. Heel fijn breiwerk met naalden 2.5 mm gebreid. Op het filmpje lijkt hij wat rozer, dan in werkelijkheid. Gebreidesjaals laat hem maar weer even zien. Wapperend in de warme zomerwind. Nu verzendklaar.  Voor de echte liefhebber. prijs 120,-- Kom gerust op afspraak eerst kijken.  Beetje fuchsia roze. Maar ook neigend naar warm rood.

Zomersjaals in de Sale.

Afbeelding
Lang garens heeft Mille colori  socks en   Lace. Met en zonder glitter.  Een zomergaren, zacht als zijde, voelt aan als katoen. gebreidesjaals heeft gebreid met Mille colori van Lang garens.  Zie voor leuke kleurtjes: https://www.naaldkunst.nl/c-3961371/mille-colori-socks-lace-luxe/ of met een glittertje. Kijk naar  de prijs van dit Mille colori lace garen ( 2 bollen gebruikt) en de prijs van gebreidesjaals, Dus echt een Sale prijs. https://www.wolplein.nl/lang-yarns-mille-colori-socks-lace-luxe Beide sjaals zijn in de Sale gedaan. Gebreid met Lang garens Mille colori socks en lace. Een korte zomer driehoeksjaal 80 x 170 cm en een kleinere omslagsjaal 42 x 1 meter Voelt echt aan als een  zomersjaal. Heeft  u interesse: ze zijn beiden  in de Sale gedaan. De rechter shawl kun je vastknopen als col. Shawl heeft de mogelijkheid met knopen aan een kant.

Breien naar Missoni.

Afbeelding
Breien naar Missoni, Google maar eens, er zijn jurken van rond de 2400 euro. Dassen kun je kopen en shawls, voor een heel bedrag.  Maar dan schrikt gebreidesjaals wel als veel sjaals  van polyester viscose blijken  te zijn. Misschien ook nog made in China voor Missoni? Wel even wat neertellen voor een echte Missoni ( viscose  / polyester!)  shawl vragen ze 130 euro in de Sale. Maar je hebt er ook van 430.- euro. Wil je echt  iets goedkopers, dan moet je 2 e hands gaan zoeken. BRON: https://www.rebelle.com/nl/missoni-accessoires-3323096 Bron: https://haakmaarraak.nl/our-tribe-a-bloggers-yarn/  het garen was er al in 2017 en er wordt schinnbaar ook veel mee gehaakt. Scheepjes wol Our tribe. Wellicht komen er in de herfst meer nieuwe kleuren. Voorlopig breit gebreidesjaals aan deze opdracht das ( naar Missoni) nog even door, ondanks de warmte. Ook een goede tip: dit garen! https://www.naaldkunst.nl/c-3961371/mille-colori-socks-lace-luxe/

Rode bruidssjaals van kant.....

Afbeelding
Het ligt eraan hoe het licht valt en de foto uitpakt,  deze rode fuchsia ( te koop ) en een zeer aparte warme kleur hebbende  en zeer fijn gebreide shawl is een juweeltje om te dragen.  Vederlicht als kant en toch warm. Deze stola is  met naalden 2.5 mm gebreid.!!! Regelmatig is er vraag naar een rode shawl en gebreidesjaals zorgt altijd voor een goede voorraad. voorbeeld van een Orenburgse shawl ( boven ) ook te koop en de bruid stuurde na afloop deze foto op. Deze Shawl is ook erg royaal en groot en ook bij gebreidesjaals verzendklaar. TE KOOP: Voor fijn handbreiwerk in een aparte  kleur wijnrood en soort van rood fuchsia mengsel qua tint. Dan is onderstaande shawl een mooie stola voor een speciale gelegenheid. gewoon even emailen. Dit handwerk is gebreid met naalden 2.5 mm.  Dus dan weet u wel hoeveel werk het is geweest. Ook de aangebreide rand kost een halve week aan breien. 120,-- Het moet helaas wel steeds uitgel