Posts

Posts uit oktober, 2018 tonen

Hoe behandel je een kanten kunstbrei werk.

Afbeelding
Nog maar weer even aandacht voor het blocken van kantbreiwerk. Natuurlijk weten de kenners dit maar al te goed. Het is na wekenlang breien altijd weer een feestje het eindresulaat te zien. Breiwerk met dermate dun garen gebreid,en met naalden 3 onder de armen moet na het breien en afkanten van de grote werkstukken opgespannen worden. Immers bij het breien ziet het er namelijk zo uit: en het moet zo worden. Hier ziet u een Haapsalu shawl op het houtenframe vol met spijkertjes om de shawl op te spannen. Een heel precies en tijdrovend werkje. Het bijzondere, al eeuwenlange gewenste effect  wat lace patroon breien geeft met alle noppen gebreid volgens bepaalde volgorde ingebreid. Je krijgt pas echt kantbreiwerk doordat  na het blocken/ opspannen dit alles  pas echt   dan pas AF is. De typische weddingringshawls kunnen dus daardoor  door een trouwring gehaald worden.

Sale !!!!2 gebreide stola's voor 1 prijs ,dikkere handgebreide stola's.

Afbeelding
2 handgebreide sjaals gebreid met wat dikker garen, wol en heerlijk warm. Voor snel om te slaan nu de herfst weer binnen wandelt. 3 kleuren keuzes bij aankoop 2  stola's : 1 ( beslist) licht room/ecru kelur past overal bij en de 2 e shawl:  taupe. leuk als stola maar ook als u de shawl met de punt naar voren draagt, geven ze veel warmte. Gebreidesjaals is al 7 jaar in de lucht en heeft steeds nieuwe shawls. SALE. aktie van deze zondag.1 week lopend. Bij vragen email mij even: gebreidesjaals geeft altijd snel antwoord. zie: https://gebreidesjaals.blogspot.com/p/te-koop3-hoek-vormige-stola-shawls.html Lever/ bruin kleur en ecru. meer taupe. Sale 2 voor de prijs van 1. maar:  3 keuzes.  Ook donkerblauw zwart gemelleerd als 2 e sjaal is mogelijk. wees er snel bij en kijk voor andere sale shawls op de diverse te koop pagina's.  2 handgebreide sjaals voor 75,-- 3 kleuren mogelijk.

Winterbruiden..............

Afbeelding
Winterbruiden.....  IN DE WINTERZON. Maar voor het zelfde geld sneeuwt het.......... Deze prachtige extra grote en ecru roomkleurige kidsilk (bruids) is te koop. Verzendklaar en dus snel in huis. Dan.... het volgende: mocht uw familie voor het feest ook iets zoeken, qua stola of omslagdoek? Deze sjaal kun je in oudrose en turquoise , bij gebreidesjaals gelijk bestellen en er dus meteen snel aankomen. Klaar, al afgebreid. Bij aankoop 2 sjaals geen verzendkosten, Allen zijn ze gebreid in kidsilk. Mohair met zijde en zelfs is er ook een warmrode kleur beschikbaar, in 100%wollen uitvoering. Heeft u interesse?Reserveer gerust deze MOOIE sjaal of kom langs OM TE KIJKEN.

Petrol shawl, zachte wol, sjaal met ingebreide kralen.

Afbeelding
Zo regelmatig wordt er bij gebreidesjaals om petrol blauw groen, als warme wollen sjaal gevraagd. Dus  vandaag  even deze mooie petrol blauw gekleurde stola in het herfstzonnetje gezet. Een sjaal met ingebreide kraaltjes. Voor maten en prijs zie mijn pagina  te koop driehoeksjaals.  Echt een hele mooie shawl van hoge kwaliteit. Super zachte wol.

Ecru een kleur die overal bij past, Extra lange en dikke das,wol, 100% naturelle wol.

Afbeelding
Twee mooie wollen naturelle dassen. Eigenlijk is de een een extra dikke  warme en lange das en de ander meer een stola. De meest links liggende wollen ecru en roomkleurige das is een extra lange handgebreide  das van 22 x 2.80 cm en dus extra lang.  Nu helemaal hip en in de mode.  Kijk maar: mintkleurige licht blauwe?  shawl is foto voorbeeld.bron google.  van de winkel : zie onderstaande links: Mooie brei/wolwinkel. meet en make in Leiden. voorbeeldfoto: prachtige shawl! wilt u deze extra lange en dikke wollen sjaal? https://www.meetmake.nl/a-52912593/fire/fire-kleur-0074-lang-yarns/ en kijk eens op: https://www.meetmake.nl/c-4491714/fire/ U kunt daar zelf kiezen uit meerdere kleuren.   gebreid met wool addicts van LANG YARNS , nodig 6 bollen van 14.95 en dan wel even zelf breien!! Of je kunt het natuurlijk gebreidesjaals vragen. Gebreidesjaals is niet duur en werkt hard voor U, ook met haar al klaar liggende shawls. Niet voor

Herfstkleuren, wollen shawls.Kaneelrood , wat een schitterende kleur.

Afbeelding
Voor wie de kou van de naderende herfst en winter al voelt aankomen en op zoek is naar iets  wat warmte geeft, niet iets wil wat uit de massafabrieken  en of spul is , wat synthetisch is  en uit China komt,  maar  uniek handgebreid is. Roestbruin rood van kleur, heel warm getint, als het ware kaneelrood.  Hierbij een 100% ESTLANDSE wollen Haapsalu shawl gebreid met de hand ( dank je Mare)met duizenden ingebreide noppen volgens eeuwenoud patroon.Nog voor de oude prijs want de Haapsalu shawls zijn momenteel enorm in en worden daardoor ook steeds duurder, vanuit het land van herkomst. gebreidesjaals heeft afspraken met breisters waarmee zij al 4, 5 jaar samenwerkt en kan daardoor, naast dat ze zelf ook veel breit aan de mooiste Haapsalu shawls komen. Bij spoedopdrachten (en gebreidesjaals krijgt steeds deze vragen),staan zij klaar om te helpen.  In alle kleuren heeft gebreidesjaals deze sjaals voor U . In 2 dagen na betaling in huis. tenzij u speciale wen

Prachtige rode merino wollen stola.

Afbeelding
Op zoek naar een mooie rode met de hand gebreide sjaal?  In dit geval heb ik voor U een warm getinte( letterlijk en figuurlijk)  bijzondere mooie wollen rode stola of omslagdoek. Ik prijs mezelf niet de hemel in hoor, maar gewoon omdat dit een shawl van een breivriendin is, die mij altijd helpt bij dringende noodverzoeken ( Noodverzoek:dat is een"" ik wil NU  een shawl "") vraag van de klant) Omdat het slecht weer dreigt te worden of omdat plotseling een andere kleur jurk nodig is op een feest. Gebreidesjaals kan snel leveren dank zij af en toe  collegiale samenwerking met anderen. Als er een vraag komt gaat gebreidesjaals snel aan de slag en in geval van nood wordt er vlug  iets geregeld.  Dus hierbij het bewijs dat samenwerken  elkaar helpen betekent. Prachtige warm rode shawl, stola,  te koop: gebreid met superzachte merino wol.  Deze wollen en rode  stola kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden.  Maten

Turquoise, extra grote stola,met de hand gebreide sjaal.

Afbeelding
Handgebreide sjaal, een gebreide shawl die weken aan handbreiwerk uitstraalt. meer dan 1 meter bij 2 meter. Turquoise kidsilk stola. mohair en zijde. Prijs: zie mijn te koop pagina's of email mij.

Winterbruid.

Afbeelding
Voor de aankomende winter, heeft gebreidesjaals diverse, ook wat dikkere bruidssjaals, handgebreide bruidsshawls klaar liggen. Shawls die snel te gebruiken zijn voor de koude fotosessie. Een handgebreide bruidssjaal in een royaal en groot formaat. Betaalbaar handwerk. Ecru naturelle mohair kidsilk, (naturel betekent ongeverfd) Prachtige romantische stola. Mooie roomkleuren. Verkrijgbaar in 2 maten. Gewoon even emailen. Het  microfijne dons van de Orenburgse geit in deze hoge kwaliteit shawl, zie detail foto hieronder brengt al eeuwenlang de warmte. De weddingringshawls komen daar vandaan. Daardoor kunnen deze weddingring sjaals licht en luchtig en kantachtig ogen, ze kunnen immers door een trouwring gehaald worden , zoals al eeuwenlang het gebruik  is. Ze geven echt veel warmte.