zondag 18 februari 2018

Handwerkbeurs Zwolle 2018.
De handwerkbeurs, ZWOLLE 2018.gefilmd door: deze BRON: MissLizzy.nl.

Gebreidesjaals sloeg dit jaar over. Als je al een paar keer hier bent geweest, hoef je niet ieder jaar weer opnieuw de minstens 200 kilometer te rijden om tussen de mensenmassa overweldigt te raken.

Je moet het willen: slenteren langs de enorme hoeveelheid aan hobby artikelen, mooie wolletjes en drukte en nog eens drukte, geroezemoes en door die enorme overdaad veroorzakende keuzestress.

Ook kun je op het gegeven moment niet meer alle nieuwe wolsoorten bijhouden.Er komt steeds zoveel nieuws op de markt.De handwerkbeurs in Zwolle is wel leuk om te ervaren als je je wil verdiepen in  wat er nu op de markt is. De beginnende breister of haakster heeft zo een leuke dag met vrienden en of familie. 

Wol kopen moet wel functioneel zijn. 
Passend bij een opdracht. En zoals veel  wolliefhebbers zullen herkennen  heeft gebreidesjaals nog veel op voorraad liggen. Dus bleef zij dit jaar thuis.

Het is wel leuk om dit filmpje van Mizz lizzy.nl te promoten, zij ging langs veel soorten kraampjes met haar camera ( inderdaad wel iets te vlug)

Bent u ook niet naar Zwolle geweest, dan kunt u hier een indruk opdoen. Het is vandaag nog te bezoeken. De laatste dag van de handwerkbeurs in Zwolle is namelijk  NU:18 februari.


Geen opmerkingen: