Posts

Posts uit augustus, 2017 tonen

Say yes to the dress!!!

Afbeelding
""Say yes to the dress  ""dat kan een handgemaakte bruidsjurk zijn van gebreid kant ( Haapsalu bruidsjurken. of een mooie jurk met de handgemaakt door onze Nederlandse Marian:  www.bloombymarian.nl Mooie stof van kant of tule...geschikt voor andere  roomkleurige droomcreaties en misschien  daarbij nog een mooie  Haapsalu shawl.Steeds meer mensen weten handwerk te waarderen. Ivika viljasaar  breidt de prachtige bruidsjurken. Haapsalu patronen, eeuwenoude traditie. Vanuit heel Europa krijgt zij opdrachten. Gebreidesjaals kreeg vanmorgen deze prachtige foto's.En natuurlijk maakt ze graag reclame voor deze deskundige en  begaafde breister.                                                           contact:  http://ivika25.blogspot.nl/ Al vele bruiden kochten bij Ivika een handgebreide jurk.                                                Say yes to the dress van Ivika Viljasaar.

Paarse heide.... Paarse sjaals.

Afbeelding
Het is weer tijd voor paarse heide , de maand augustus. heel geschikt voor wandelingen/ fietstochten  en genieten van deze prachtige typisch Nederlandse paarse natuur. Dus dat doet gebreidesjaals denken aan haar mooie  paarse handgebreide sjaals. Donker paarse sjaals of liever lichtere ? het kan. Soms komen er regelmatig aanvragen en dan zorgt gebreidesjaals dat er grote keuze in in paarse sjaals. Deze Haapsalu sjaal van 100% zachte wol is nu te koop. Prachtig handwerk van Mare en gebreidesjaals is er trots op dat zij zo vriendelijk is en hard werkt om aan de vele aanvraag te voldoen. Talloze bruiden kozen paars bij hun outfit.  Samen met gebreidesjaals wordt er doorgewerkt om de klant te behagen.  Paarse Haapsalu stola shawl voor de liefhebber, die het fijne handbreiwerk kan waarderen. Heeft u  liever lichtere heidepaars? als kleur neigend naar paars oud roze? Ook beschikbaar deze zijden

Witte Haapsalu bruidsshawl, nieuw kantpatroon oefenen.

Afbeelding
Van de 2017 Haapsalu Estlandse kalender  heeft gebreidesjaals dit Haapsalu breipatroon uitgeprobeerd en voor je het weet is het 2 uur verder. Een korenaar patroon. veel noppen. gebreidesjaals heeft voor deze Haapsalu patroon een sneeuwwitte kidsilkgarensoort  gebruikt, en dit keer super extra dun. Dunner dan de gebruikelijke kidsilk garens.

Zalmroze sjaal voor bruiloft.

Afbeelding
Zalmroze bruidssjaal, en sjaal voor een bruiloft, voor de bruid zelf of voor haar familie.  Zalm roze is een bijzondere kleur en deze handgebreide (bruids)sjaal is rag en  DUS super ragfijn gebreid met naalden 2,5. Deze zalmroze bruidssjaal is uitermate geschikt voor een luxe outfit. voor die gene die inziet en het kan waarderen wat een enorm handwerk deze  kantgebreide Haapsalu  sjaal is. Ook ragfijn zijn de ingebreide noppen , de sjaal is super licht en toch warm. De draad is bijna spinnenweb te noemen. En de zalmkleurige sjaal die eigenlijk zalmroze is, is ook nog eens  bijzonder zijdezacht.  Je ziet het meteen al : zoiets is heel bijzonder. als je deze unieke handgebreide Haapsalu sjaal ziet. Er is er maar 1 van en de sjaal is zeer uniek. 

Nieuwe (bruids)sjaals op de naalden

Afbeelding
sjaal voor bruiloft geschikt. Gebreidesjaals werkt hier aan. Op aanvraag snel klaar. kijk eens wat een keuze: https://www.lanagrossa-store.nl/lana-grossa-garens/wol-lana-grossa-silkhair-uni-melange-id_1970.html kidsilk met zilver in vele kleuren. Voor een kleine glitter schittering. https://www.lanagrossa-store.nl/lana-grossa-garens/wol-lana-grossa-silkhair-lusso-id_16534.html  kijk eens bij :mohair met zijde en met  kleine zilverglittertje er in.  of met pailletjes! er is keuze genoeg! https://www.lanagrossa-store.nl/lana-grossa-garens/wol-lana-grossa-silkhair-paillettes-id_15127.html nieuwe winterkleuren 2018. Ecru,groen, warme herfsttinten.  blauw. Camel en gebreidesjaals heeft het! kortom zoekt u een sjaal voor uw bruiloft, bent u hier  het goede adres.

Nieuwe leaves /blaadjes bruidssjaals op de naalden.

Afbeelding
ecru naturel. Kidsilk zijde wol mohair,  superzachte gracieuze handgebreide  bruidsshawls: mooie shawls voor de grote dag! Gebreidesjaals is er weer helemaal  klaar voor  om in de aanvraag te voorzien Handgebreide Bruidssjaals. binnenkort ook in zacht roze en lila. Op de naalden momenteel :Ecru/ off white naturel: een brede blaadjes patroon Haapsalu bruidssjaal. en nog beschikbaar en dus  verzendklaar een donkerblauwe blaadjespatroon sjaal.  TE KOOP.

Sherinowollen sjaal is klaar, een warme omslagdoek van handgesponnen wol.

Afbeelding
Sherino wol:Handgesponnen en handgebreid! En deze inmiddels zoveelste  shawl, is ook weer klaar voor www.wools.nu Gebreidesjaals blogde er al eerder over. Hij is heerlijk zacht en warm! en de omslagdoek heeft een mooie ecru naturelle roomkleur.  Maten :45cm op de rugpunt  x 2meter.  En er is door gebreidesjaals 209 gram handgesponnen naturelle Sherinowol gebruikt. detail.Sherino wollen shawl.