Posts

Posts uit mei, 2016 tonen

Rode bruidssjaal of feestsjaal, in ieder geval heel breed en heel lang.

Afbeelding
Een grote rode Orenburgse bruids shawl met lelie van dalen motief. Gebreidesjaals laat het maar even zien. Rode en brede stola voor veel gelegenheden geschikt en een echte binnenkomer. De Maten van de roze omslagdoek / stola  :75 x 2 meter! Deze wollen Orenburgse rode bruidsshawl, of feestsjaal  is dus heel breed en lang, en uitermate geschikt voor een warme en  sjieke outfit. Bruid met een rode sjaal, alles is mogelijk.

Lichtgrijze wollen sjaal met rand.

Afbeelding
Te koop   een hele mooie lichtgrijze wollen handgebreide sjaal van gebreidesjaals een lichtgrijze 100% wollen maar zeer zachte grijze stola/sjaal met een royale maat en uitvoering met kanten rand.( onder en bovenkant) Het wordt vaak vergeten dat lichtgrijs een gemakkelijke kleur is en overal bij past. Ook weet niet iedereen wat over de effecten van wol. Waarom zou het al eeuwenlang over de hele wereld gebruikt worden? Het zal toch zeker heel veel goeds geven. een grote handgebreidesjaal met een pastel zachte lichtgrijze kleur die voor vele gelegenheden geschikt is. Geen 1000 exemplaren van dezelfde shawl, maar een handgebreide en mooie en betaalbare stola. Ook bij spijkerstof staat lichtgrijs heel mooi .

Een nieuwe bruidssjaal! een ragfijne brede en lange Haapsalu shawl!

Afbeelding
Een fonkel nieuwe bruidssjaal heeft gebreidesjaals voor de liefhebber van mooi en luxe handwerk en vooral kunstig handwerk! Dank je wel Mare!  Wat een mooie room kleur/ ecru kleur.  Haapsalu shawls zijn eeuwenlang beroemd! Het is geen grof gebreid naalden 7 breiwerk/breisel ( zie foto) waar soms ook  heel veel voor wordt gevraagd.   nee !gebreidesjaals heeft bruidssjaals voor u, handgebreide bruidsstola's van ragfijn breiwerk en enkel zo een 100% originele  Haapsalu bruidsshawl geeft soepelheid alsof de gebreide bruidssshawl van zijde is. foto:Deze groffe ""bruidssjaal??""heeft de  ribbelsteek met naalden 6/7 ( in een paar uurtjes klaar!) Maar Gebreidesjaals heeft kunstbreiwerk voor u! De originele handgebreide Haapsalu bruidsshawls kunnen al eeuwenlang door een trouwring gehaald worden en heten daarom Weddingring shawls. en wat een bijzondere shawl !Bloemenpatronen en duizenden noppen ingebreid. Een grote en br

Abrikoos kleurige en of lichte zalm kleurige Haapsalu sjaal.

Afbeelding
Een hele mooie zalmkleurige shawl.  Haapsalu kantpatronen, duizenden en duizenden ingebreide noppen, die het Haapsalu patroon voorstellen, dat zo symetrisch verspreid zit in een gracieuze, zachte originele Haapalu shawl.  Een sjaal die ook wel weddingringsjaal genoemd wordt. Een luxe zalmkleurige /abrikooskleurige stola, een royale omslagdoek. Een beslist heel mooie kleur. Een hand gebreide sjaal, een unieke 1 stuks gebreide bruidssjaal,of feeststola voor op een sjieke  jurk. Een gebreide sjaal die aanvoelt als zijde tussen je vingers want hij is gebreid met heel dun en zacht merino wol garen.  Het voordeel is dat hij zo soepel valt.  Het is ragfijn breiwerk, toch stevig door de vele noppen die zo veel werk zijn. Opletten dat je geen lus laat vallen. Deze handgebreide sjaal met een hele aparte en mooie zachte kleur kost iets, ja. maar het is handwerk. Hij weegt maar 52 gram! maten 65 x 184 cm.

Hele aparte luxe shawl, driehoeksjaal.

Afbeelding
Vanmiddag bij het passen van een heleboel gebreide sjaals, met de aankomende bruid kwam gebreidesjaals deze handgebreide sjaal tegen die ze eigenlijk een beetje vergeten was.  Deze goudkleurige /beige shawl, (maar geen echte goud kleur) is een luxe sjaal gebreid met kidsilk, mohair zijde en meet 60 x 2 meter.  Het is een gracieus en  soepel vallende handgebreide kanten sjaal met sjieke uitstraling. Hele aparte kleur. Bijna goud beige, geen kitscherige goud kleur,  ook geen gewone  saaie beige kleur. Donker ecru ook niet.  Maar gewoon een hele aparte sjaal. Een driehoeksjaal die toch een beetje bijzondere  vorm heeft. De lengte 2 meter geeft een extra leuk effect als je hem los laat hangen. Op de rug ruim 60 cm. Mooie punten aan de rand.  Deze handgebreide kanten sjaal zal zeker bij een heleboel kleuren mooi staan, kom gerust langs om te kijken en te keuren.

Roze sjaals, roze of lila shawl.

Afbeelding
Soms vragen mensen om een roze handgebreide shawl.  Een bruidssjaal om toch net even met wat anders te komen. Zacht roze past bij veel kleuren. Of gewoon dit keer een meer roze lila shawl. Gebreidesjaals heeft ook diverse mooie  oud roze shawls en u kunt altijd om advies vragen. Een  roze lila kidsilk shawl met  een royaal formaat. Deze sjaal is gebreid met kidsilk.  En dus geeft het een mohairig effect. Licht in het dragen en toch warm. Steeds weer zijn mensen verrast hoeveel warmte een kanten handgebreide stola/ laceshawl toch kan geven. Dat komt doordat gebreidesjaals met goede materialen werkt en men kan kiezen tussen zijde cashmere wol en katoen en of 100% wol. Daarnaast  geeft gebreidesjaals bijna 24 uur service. Een voorbeeld: Een bruid die 's avonds laat  emailt heeft de volgende dag in alle rust een bruidsshawl gekozen. Gebreidesjaals staat  voor u klaar en het hoort bij de gratis service die zij graag wil geven. En wat is het leuk zegt gebrei

Nieuwe kidsilk naturelle shawl klaar.

Afbeelding
Een nieuwe bruidssjaal is klaar gebreidesjaals moet hem nog even afwerken maar in  principe kan hij op de post. Shawl voor een bruid die bang is voor het Nederlandse weer.  Een handgebreide kidsilk bruidssjaal/stola met  royale maat ruim 60 x 180 cm.  room ecru kleur. DUS GEEN wit.                                         De bruidssjaal , de handgebreide stola heeft de zachte en soepele eigenschappen van kidmohair en zijde.Een bloemenpatroon erin die verspringt. Rechte randen. Haapsalu patroon die gebreidesjaals zelf heeft aangepast. De maten van deze bruidssjaal of sjaal voor op feestkledij zijn: 60 x 180 cm.

Nieuwe kidsilk,room ecrukleurige bloemenshawl klaar.

Afbeelding
Deze nieuw gebreide bruidssjaal, met een voor het eerst uitgeprobeerde Haapsalu kantpatroon ligt klaar te drogen, geblockt en opgespannen meet hij ongeveer 60 x 175 cm. Het was een patroon zonder een nop en gebreidesjaals, zelf  heeft er dus een nop aan toegevoegd, meer werk ,meer garen nodig, maar wel mooi geworden. Het is een mooi gelijkend en verspringend  bloemen patroon en een typische Haapsalu sjaal. Er is dus veel keus bij gebreidesjaals , en de  volgende 2 weken nog meer. Deze bruids of feestsjaal is gebreid met kidsilk, en heeft dus een  mooie room ecru kleur. Deze handgebreide kanten bruidsstola /sjaal van mohair met zijde   is dit weekend verzendklaar. Als de gebreide bruidsshawl droog is  worden er nieuwe foto's genomen. Een handgebreide bruidssjaal stola of omslagdoek voor de frissere momenten en ook later heel goed dagelijks te dragen.

Lelie van dalen bruidssjaal in cashmere silk en merino silk.

Afbeelding
Lelie van Dalen shawl een echte Haapsalu bruidsshawl voor de bruid in het koele Nederland. Een handgebreide sjaal voor de bruid die iets heel speciaals wil. Er is steeds meer vraag en lees: vooral waardering  voor dit mooie handwerk. Gebreidesjaals heeft 2 nieuwe bruidsstola's sjaals  verzendklaar en echt heel bijzonder mooi. de rechter is van cashmere silk en heeft een glans. Je moet het zien, het is werkelijk zo mooi garen. Grote en brede shawls. De linker bruidssjaal met het mooie lelie van dalenpatroon  is van merino silk en is groter en iets meer ecrukleur  dan de cashmere.Beiden zijn beslist  ivoor room kleur naturel.