donderdag 8 oktober 2015

Gebreide sjaals van kant voor de winterbruid,herfstbruid.

Gebreidesjaals heeft ze nu net weer  in huis, diverse dichtere, handgebreide ecru kleurige bruidssjaals  die gebreid worden door een andere breister. Gebreidesjaals werkt met veel plezier ook samen met breisters die begrijpen wat echt mooi handwerk  is.
Ook dit is een breister die hard doorwerkt en hele dagen er aan besteed om mooie bruidssjaals te breien in vele kleuren.
Gebreidesjaals heeft  diverse mooie gekleurde feest en luxe sjaals in huis. 
Dank je wel Christine voor de fijne en vooral hardwerkende samenwerking.
En ook :wereldwijd komt er steeds meer aandacht voor wol als fijn en luxe product.

Gebreidesjaals kan deze shawls aanbevelen. Het zijn driehoek vormige bruidsstola's, bruidssjaals maar soms  zijn ze extra , ovaalvormig en lang. Altijd gebreid met zachte alpaca wol met zijde. Of met moharig kidsilk. Alle bruidsomslagdoeken hebben mooie diverse nuances in de naturelle roomkleuren.
Voor de bruid die een lichtgewicht stola wil, mooie roomkleur, naturelle wol en met mooie kantpatronen. DUS :Kom vrijblijvend langs en kijken en vooral voelen  naar de vele 
bruidsstola's ,gebreide omslagdoeken of kanten shawls die gebreidesjaals in huis heeft.

Voortdurend wordt er ingespeeld op de wensen van de klant, de vele vragen worden snel beantwoord. Deze vlotte service, daar is gebreide sjaals om bekend en ook de samenwerking met Estlandse Ivika , daarmee vormen wij een snel werkend team die allemaal  hard werken.

Gebreidesjaals probeert de prijzen laag te houden, maar natuurlijk moet alles redelijk blijven. Gebreidesjaals  besteedt  het grootste deel van haar nu net gepensioneerde dag aan het breiwerk en alles wat er om heen komt.Maar ook vorige jaar nog, tijdens het werkzaam leven van 47 jaar,werkte ze net zo hard , als nu aan haar gepassioneerde liefde voor het handbreiwerk.
De aankomende bruid die een bruidsshawl wens heeft staat voorop bij gebreide sjaals.

Daartegenover staat dan een redelijke betaling voor het geleverde product.
Veel bruidjes die met succes slagen bij gebreidesjaals bij het uitzoeken van een bruidssjaal of het dagenlang, wekenlang corresponderen met gebreidesjaals om tot de juiste keus te komen,
sturen gebreidesjaals een foto. Dat is superleuk!
Bij gebreidesjaals zijn voor iedere portemonnaie  een bruids of feestsjaal te vinden.

Heel goed is te zien dat het bovenste stuk dicht gebreid is en daarmee komt de mooie handgebreide
kanten rand goed tot uiting bij de grote bruidsstola.

Geen opmerkingen: