zondag 20 september 2015

Bruid met lelietjes van dalen, voor altijd een mooie combinatie.

Een bruid met een mooi boeket met lelietjes van dalen, al eeuwenlang een mooie combinatie. Ook koningshuizen doen er aan mee ( Denk aan het bruidsboeket met lelietjes van dalen van Kate en William)

foto Ivika. 
Deze sjaal is roomkleurig/ ecru /ivoorkleurig, naturel van kleur.

(op de foto lijkt de shawl wat lichter/witter.)

Gebreidesjaals werkt samen met  Estlandse breisters omdat zij de enige zijn die deze mooie traditionele shawls kunnen  maken. Gebreidesjaals heeft maar 2 paar handen en we moeten tegenwoordig snel inspelen op de wensen van de klant. Iets moet vrij vlug en snel klaar zijn. De meeste bruidjes emailen gebreidesjaals heel kort van tevoren.
Haast is dan geboden.
En daarom moet er voorraad zijn. Ook kan een bruid  dan naar gebreidesjaals komen en alle met de hand gebreide bruidsshawls die er zijn, zelf komen bekijken.

Al is het wel  soms zo  dat dit , zo een speciale bruidssjaal in opdracht gaat,
(Sommige klanten willen een bepaalde kleur)

gebreidesjaals heeft  nu  toch 4 ecru roomkleurige bruidssjaals met diverse originele patronen besteld en die komen binnenkort hier naar haar toe. Mooie bruidssjaals en grote stola's met lelietjes van Dalen en met het bloem patroon. Met 2 verschillende maten. Ook komt er binnenkort een nieuw bloempatroon te koop. Een nieuw model Haapsalu shawl een bruidssjaal met een totaal ander bloempatroon. Dat zal zeker weer heel mooi worden.
 zie onder.
Een bruids( sjieke luxe ) Haapsalu sjaal met het mooie  bloempatroon.Elke bloem is een veelheid aan werk van het maken van nupps.

Een Haapsalu shawl is  al besteld en gereserveerd, dus bestemd voor B. en die bewuste bloemensjaal zal waarschijnlijk binnen 2 weken in Nederland bij gebreidesjaals aankomen.

 Hieronder ziet u hoe door de fijne samenwerking met Ivika deze foto al heel vroeg op zondagmorgen binnen kwam, want er wordt hard gewerkt voor de bruidjes in Nederland. Alle shawls zijn nog steeds heel betaal baar, er zit ongelooflijk veel tijd aan  handwerk in.

En onderschat niet de tijd die gebreidesjaals neemt om alle emails te beantwoorden. Zoekt u ook een mooie bruidssjaal of bruidsstola ?hou dit blog in de gaten of mijn verhalen op facebook.
                                                                 foto v Ivika.
Wilt u deze roomkleurige shawl met lelietjes van dalen?? ( Haapsalu bruidssjal gebreid met merino silk cashmere)
dan kunt u mij emailen.
Dan reserveer ik hem graag voor u.

Geen opmerkingen: