zaterdag 1 augustus 2015

Drie Naturel wolwitte hartjessjaals gebreid met Drops kidsilk.

Opdracht : maak aub voor mij en mij dochters 3 hartjes sjaals. 
Gebreidesjaals is meteen begonnen en er zijn al 2 bijna klaar.
 Deze hartjessjaals worden gebreid met 9 bollen Drops kidsilk. 
De eerste sjaal was al klaar en de 2e bestelde sjaal heeft gebreidesjaals wat breder en langer gemaakt; daar gebreidesjaals hoorde dat de dochters gewend zijn om warme sjaals wel 2 x royaal om te willen slaan.
Aan de derde Drops kidsilk naturel kleurige hartjessjaal  wordt binnenkort begonnen. 
Even wat rust nemen en een paar dagen op vakantie gaan is ook leuk.
Drops kidsilk heeft vele mooie zachte kleuren en de draad is ragfijn met wolkige kid mohair en de onderdraad is van zijde.
Je ziet het verschil meteen. Neem gewoon bij het uitzoeken van de juiste kidsilk garens wat betere kwaliteit en goede merken kidsilk, want de naturel tinten van deze merken zijn gewoon veel mooier.

Gebreidesjaals vind het leuk dat de mensen het handbreiwerk waarderen. De talloze bedank emailtjes en blijde gezichten zeggen genoeg.
Gelukkig draait de mode tegenwoordig veel meer om de individuele uitstraling van hetgeen wat je draagt. Het weerspiegelt iemand karakter en men volgt niet rucksichtslos de voorgeschreven massale trends, waarin iedereen in hetzelfde loopt, maar wenst zich bij voorkeur te onderscheiden.

Hapklare modevoorschriften,waarbij soms oud en jong hetzelfde dragen is niet altijd een goede keuze. Een ode aan het individu, die ervoor kiest met iets aparts te willen verschijnen , wat ook nog hand gebreid is en traditionele oude kantpatronen van honderden jaren oud als basis hebben.


Geen opmerkingen: