maandag 6 april 2015

Roze en rode shawls, handgebreide bruidssjaals-feestsjaals, extra grote shawls
gebreidesjaals was in Kleve.
Bij het prachtige museum Kurhaus aan de Tiergartenstrasze, alwaar je aan alle kanten kan uitkijken tot aan de horizon!
 Je waant je een nietig mens in deze weidse landschapstuin. 
Schitterend aangelegd  om het Kurhaus heen.
Een park waarin je uren kunt wandelen.

Gebreidesjaals had heel veel gebreide bruidsshawls meegenomen en meer dan honderd foto's gemaakt van roze shawls, rode shawls. Roze en rode gebreide bruidssjaals, grote feestsshawls, allen met de hand vervaardigt.
Zachte luxe merino wol is gebruikt wat extra draagcomfort geeft.

Vele gekleurde gebreide bruidssjaals voor de bruid en of haar gasten. Ook voor alle dag geschikt of om een eenvoudige jurk mee te versieren.
Deze roze shawls zijn lichtroze , bijna zachtrose en de grote fuchsia roze is extra breed en lang.Allemaal handwerk:uren breien en tellen.

Deze gebreide bruidssjaals zijn allen met heel veel zorg met de hand gebreid en zijn weken werk geweest. Waarbij er lange dagen wordt gebreid om deze handgebreide bruidssjaals prachtig af te werken, meestal ook met een extra mooie aangebreide rand eraan die ook weer vele nupps bevatten.

de eerste roze lente bloesemkleuren waren er al in Duitsland.Met Fuchsia roze ben je opvallend, deze kleur is eyecathcher, zoals onze Koningin Maxima ook is met deze fuchsia roze jurk, met schitterende bloem.
Deze extra grote shawl is bijna donkerrood te nomen een hele speciale kleur, warm rood.
U kunt gerust op afspraak langskomen om hem te zien, zodat u weet dat het de juiste kleur is.

De fuchsia roze en donkerrode bruidssjaal/ feestsjaal , allebei zeer luxe stola's liggen hier mooi neer gevlijd op een bankje te rusten.

1 opmerking:

Willy zei

Wat een mooie locatie voor je prachtige sjaals. Wij willen graag een tuin in de buurt van Kleve bezoeken en dan ook dit park en misschien het kasteel combineren. Het is niet eens zo ver bij ons vandaan, maar ik ben er nog nooit geweest.
Fijne week, groetjes