woensdag 4 maart 2015

Weer een Haapsalu bruidssjaal klaar, dit keer gebreid met een prachtig lichtblauwe kleur.

Deze lichtblauwe Haapsalu bruidssjaal /stola /shawl is naar de klant verstuurd:vandaag.
Weer een Haapsalu project klaar, gebreid met de hand en ook nog gebreid door een enthousiaste en kunstige Estlandse breister.(bedankt I.V.)


Het is een grote en brede shawl geworden met het patroon van :( ik noem het dubbele Lelie van dalen)
Gebreid met hele zachte merino wol. Deze wol kriebelt niet , gebreidesjaals heeft dit laten testen.
Zo soepel en licht in het dragen is deze bruidsstola en gebreid met nupps, nupps en nog meer nupps allemaal stuk voor stuk zorgzaam ingebreid. Er mag geen steek vallen, er mag geen lusje vergeten worden.
Een prachtige extra aangebreide rand erom heen, deze lichtblauwe bruidssjaal is werkelijk heel goed uitgevallen.
Gebreidesjaals heeft altijd lang en veelvuldig overleg bij  een mogelijke aanvraag, de lijnen zijn kort en gaan snel.Bij gebreidesjaals krijgt u altijd snel antwoord en zo werkt het het ook het beste.
Deze lichtblauwe bruidssjaal wol werd gekozen door de aanvraagster, ook weer in goed overleg en met het sturen van kleurvoorbeelden kwamen zij en gebreidesjaals eruit.
Tussentijds kwamen er foto's van de vorderingen: ook in Estland wordt er hard gewerkt !

Tevens ook houdt gebreidesjaals voortdurend met de klant contact en bij het binnenkomen van een eerste foto over de beginstand en tussenstand van het breiwerk, wordt de foto meteen naar de klant gestuurd. Zo kan ze mee genieten van het brei werk wat voor haar gedaan wordt, voor die ene belangrijke toekomstige dag.

Als het breiwerk klaar is wordt het geblockt. Door het precies werkje wat dit is, van het opspannen,
komt het Haapsalu traditioneel kantpatroon van deze bruidssjaal goed tot zijn recht en wordt de shawl net kant.


Ook in de extra aangebreide kanten rand heel veel nupps.!Een Haapsalu shawl kan door een trouwring! wat een mooi symbool!


Gebreidesjaals en de breister zijn ontzettend snel.
Want de toekomstige bruid en de klant is koningin!

 Wilt u ook zo een sjaal laten breien er zijn vele kleuren mogelijk. gebreidesjaals heeft er momenteel  verschillende kleuren/ soorten shawls verzendklaar liggen. Email mij bij mogelijke belangstelling.en hier het positieve bericht van de klant:
Hoi Mieke,
Ik heb de sjaal ontvangen. Hij is erg mooi!!! Ik ben er heel blij mee en hij zal mooi staan bij mijn bruidsjurk. De sjaal is iets lichterblauw dan het blauw van de accessoires maar dat geeft niet, want het staat er goed bij. Nogmaals bedankt en ik zal zeker aan je denken mochten mensen een mooie sjaal willen!!


Geen opmerkingen: