donderdag 18 december 2014

Nieuw :Sneeuwwitte handgebreide (bruids)shawls.


Een witte handgebreide Haapsalu shawl, een witte bruidssjaal in groot formaat en dus geschikt voor vele manieren om te dragen.
Een witte bruidsstola, geschikt voor de bruid maar ook voor de gasten op een mooie feestjurk.
Sneeuwwit. 
Een witte shawl  is vanaf nu verzendklaar.
U kunt deze witte stola witte sjaal al voor de kerst in huis hebben.

Een witte bruidssjaal kan heel mooi bij een strapless bruidsjurk.  
Ook geschikt voor een feest, de luxe van een lichte sneeuwwitte sjaal die vederlicht op uw schouders ligt en toch warmte geeft en wat ook steeds meer belangrijker is: niet kriebelt.

En mocht uw trouwdag al lang geleden zijn, een witte sjaal, stola is ook heel goed te kombineren bij uw dagelijkse  kleding. Denk maar aan zwart en grijs , eigenlijk alle kleuren enz. Een jurk waar men op uitgekeken is, wordt weer helemaal opgehaald door deze blikvanger, een grote witte stola.
Ook bij spijkerkleding staat het goed.

Deze witte stola, witte bruidsshawl is extra breed en lang en heeft een mooie aangebreide rand.

Nieuw: een witte bruidssjaal, met een prachtig lelie van dalen patroon. 
Ook in het wolwit/ecru te koop. ( met dubbele takjes) 

heeft u vragen ?email mij gerust.Deze vrouw in grijze mantel kocht bij gebreidesjaals de ecru versie van de Lelie van dalen shawl. Ook een prachtige wolwitte kleur die mooi combineert met de antraciete kleurige grijze jas.
Het was zo leuk om te horen dat een groep mensen in Victoriaanse stijl gekleed voor optredens door heel Nederland,ook de weg vond naar gebreidesjaals.

http://www.levendehistorieharderwijk.nl/Hier kunt u zien hoe netjes de witte stola/sjaal is afgewerkt met een mooie aangebreide rand.

Geen opmerkingen: