woensdag 19 februari 2014

Grote bruidsshawls, extra grote bruidsshawl, Orenburgse vierkanten handgebreide bruidssjaal, een waar kunststuk!Grote bruidssjaals, gebreidesjaals kocht deze extra grote, wolwitte Orenburgse vierkante bruidsjaal voor de echte liefhebber van handwerk. gebreidesjaals is altijd op zoek naar aparte handwerk , zoals deze vierkante grote bruidsstola is, gebreid door kundige en vaardige handen van andere collega breisters.


 De samenwerking met hen is dan ook heel prettig.

 En bent u op zoek naar iets speciaals ? 
Deze  grote vierkante handgebreidesjaal (in de duurdere prijs klasse )is iets bijzonders in handwerk op het gebied van kantbreiwerk. Orenburgse shawls zijn prachtig, licht luchtig en warm.
Zoekt u iets aparts, dan bent u bij gebreidesjaals aan het goede adres.
( ook op afspraak kunt u vrijblijvend langskomen)

 Vierkante ,handgebreide grote luxe, bruidssjaal met overal verspreid in de bruidsshawl, prachtige kantpatronen.  De rand is er apart aangebreid en later aangezet. De shawl is helemaal niet zwaar.
Deze bruidsshawl die elke bruid zal sieren, meet 140 cm x 150 cm en is op vele manieren te dragen. Later kan deze extra grote  bruidsstola heel goed op andere wijze gebruikt worden. Denk aan een doop plechtigheid of voor uzelf om het gewoon heerlijk warm te dragen. Zo een grote bruidssjaal kan van moeder op dochter overdgedragen worden. Zoiets , als deze grote vierkante bruidssjaal wordt een echt familiestuk. Zoals al eeuwen de gewoonte is in vele landen, waar het breien tot een ware brei kunst is verheven.

Het licht valt er door heen en u ziet daarom goed 
alle verschillende soorten kantpatronen liggen,hele oude traditionele patronen! 
zie bijvoorbeeld:
Daarom kan een vierkante Sjaal ook goed als baby doopkleed gebruikt worden.
Shetland heirloom.

Bron google.


Deze foto's laten zien welke prachtige kantpatronen er ingebreid zijn.
Deze wolwitte shawl is werkelijk ook een romantisch plaatje, zoals hieronder.
Van dichtbij kunt u de Orenburgse wol bewonderen. Een sjaal die door het dragen steeds mooier wordt.Een lichte bruidssjaal , die in al zijn pracht  alle aandacht zal trekken. 
Een afwisselend kantpatroon, gebreid door vaardige handen. Ver weg gemaakt en voor gebreidesjaals opgestuurd en door gebreidesjaals aangekocht. Vanaf nu te koop. Email mij voor vragen.


Ook wat meer sportief gedragen is deze grote bruidsshawl, bruidsstola, omslagdoek, 
altijd op zijn mooist.


Geen opmerkingen: