Totaal aantal pageviews

zaterdag 15 februari 2014

Geitenwol, angora van de Nederlandse geit, voor een mooie wolwitte sjaal. in de maak en een Orenburgse bruidssjaal, kleinere maat.Gebreidesjaals kent de Klossen geitenangorafokkerij van een tijd geleden. Omdat ze nog een mooie hoeveel heid Hollandse geitenangorawol , daarvan over had, zo rond de 66 gram, nog even een nieuwe sjaal opgezet. Lelietjes van Dalen Patroon, maar dan met links en rechts wuivende takjes met bloemetjes.


                                                               www.deklosse.nl
Gebreidesjaals heeft van de prachtige Orenburgse geitenwol ook een kleinere shawl aangeschaft. Een mooi formaat van 45 x 130 cm. Mooi compact gebreid. Voor diegene die een wat dichtere gebreide kantenbruidssjaal wil.
Ook voor de bruid die niet zo een grote bruidsshawl  wil, is dit een alternatief.
                                                           Orenburgse geitendons 45 x 130 cm

                                                              Een kunstacademieachtige /designers opleiding?gebreide                                                                                 bruidsjurk.


Ook de Hollandse geiten angora wol is mooi wollig met een romantische wolwaas. Hier is het geitenwol van de angorageit goed te zien.Na het wassen komen de haren mooi te voorschijn. Bij het breien is de draad nog wat gedraaid en compact, wat ene beetje wennen is met het breien van de kantpatronen en de nupps.
                        Gebreidesjaals heeft diverse handgebreide Orenburgse sjaals aangekocht. Voor de bruid die direct iets wil.

                                          Deze geitenwollen sjaal, van De klosse.nl lijkt beslist niet op de geitenwollen sokken grap, die gemaakt wordt, het is een mooie wolwitte ecru kleurige bruidssjaal in wording. W.s. wordt deze bruidssjaal zo een 45 cm breed. De lengte hangt af van het gebruik.
                                               Over enige tijd kan ik er meer over vertellen. 
www.deklosse.nl


http://www.deklosse.nl/webwinkel/index.php?page=details&prod=105&cat=2&group=2

Populaire posts