donderdag 26 september 2013

Bruidsstola, gebreidesjaals heeft een mooie foto gekregen van de door de bruid gedragen bruidssjaal.

Voor deze bruid is de bruiloft,:haar grote dag al weer achter de rug, gebreidesjaals hoopt dat ze een hele gelukkige dag heeft gehad, waaraan ze vaak terug zal denken.

De Orenburgse bruidssjaal heeft haar veel plezier gegeven en ook de nodige  sierlijke warmte en draagcomfort. Lang gedragen, toen de avond wat koeler werd. Dit schreef ze mij :

""Hallo Mieke,

Je had nog een foto tegoed van de sjaal. Ik vind dat je de sjaal op deze foto mooi kunt zien. Super dat ik hem had, want 's avonds koelde het af, maar we hebben de hele avond buiten kunnen zitten met het diner.  Heb er heel veel complimenten over gehad.

hartelijke groeten, I.K.""

             http://gebreidesjaals.blogspot.nl/p/te-koop-bruidsshawls-uit-orenburg.html

Wilt u ook een bruidsstola, bruidssjaal of gewoon een mooie Orenburgse sjaal met een schitterend kantpatroon erin, kijk dan op bovengenoemde pagina.Gebreidesjaals krijgt steeds nieuwe bruidsshawls

Grote vierkante bruidsstola's heeft gebreidesjaals ook en zoekt u misschien voor uw bruiloft of feest een gekleurde bruidssjaal, of stola voor u als  genodigde, dan kunt u die ook vinden.

Voor uw bruiloft is een Orenburgse shawl een goede aankoop, en ook later is deze bruidsjaal heel goed  door te dragen. Deze Orenburgse handgebreide bruiddshawl, of bruidsstola  is licht in het dragen en toch warm.
Deze bruidssjaals vertederen tot nu toe nog steeds heel veel mensen,gebreidesjaals krijgt dan ook alleen maar blije emails erover. En  soms daarbij ook de beloofde foto.

Geen opmerkingen: