donderdag 26 september 2013

Blauwe shawls,blauwe sjaal of blauwe stola ,gebreidesjaals heeft een mooie handgebreide blauwe stola voor feest of als bruidssjaal


Blauwe bruidssjaals, of gewoon een mooie blauwe stola.
Gebreidesjaals heeft er nog een in driehoek vorm. 

Bijna 2meter breed en 90 lang. ( ook  andere: zie op blog  te koop :bruidssjaals enz.Mooi blauw is natuurlijk.......qua kleur.
Blauw als de zee, die verschillende soorten kleurenpracht in krachtige golven laat zien. ( foto reis naar Zuid Engeland)

Deze blauwe sjaal, stola is wat dikker dan de vorige donkerblauwe , die al verkocht is ( zie gisteren) en de blauwe bruids of feest stola heeft ook een prachtige rand. Handgebreid is deze blauwe  feest of voor dagelijks gebruik stola met een mooi ingewikkeld kantpatroon en nupps onder in de rand.Steeds meer mensen worden verliefd op echt handbreiwerk. Het kost heel veel tijd en energie om zoiets te maken. Opletten en tellen. gebreidesjaals weet daar alles van. Wilt u ook iets anders en aparts, dan bent u op dit blog op het goede adres.
Ook met de punt voor te dragen, staat weer helemaal anders.

Tegen een betaalbare en eerlijke handwerk prijs (gebreidesjaals is minder duur in vergelijk met anderen) ) kunt u mooie handgebreide stola's kopen bij gebreidesjaals . Ook shawls ingekocht van een handbreister uit Rusland. ( de Orenburgse shawls van geitendons zijn een waar wonder van warmte en handbreikunst)


en daarom heeft gebreidesjaals naast deze blauwe feest bruidssjaal er ook veel in andere kleuren te koop. Steeds worden er ook door gebreidesjaals  nieuwe gebreide shawls bijgemaakt , en heel snel opgestuurd als er een koper is.En tussendoor werkt gebreidesjaals de opdrachten af. 
gebreidesjaals is snel met leveren en antwoorden van emails. En als zij moet breien voor een klant werkt ze er bijna hele dagen aan. Als u dit beseft, zult u haar prijzen meer dan eerlijk vinden.

1 opmerking:

elly smith zei

Dit is een super mooie sjaal.
Een kunst om te breien en hij heet

Echo flower deze staat ook op mijn lijstje van wil ik breien