Over mij

Mijn foto
Wat leuk dat u mijn sjaals/brei blog heeft ontdekt. Ik ben Mieke en een NU net pas gepensioneerd, ex receptioniste ( 48 jr gewerkt ! )Ik brei in mijn vrije tijd graag. Mooie kantpatronen uitproberen, diverse luxe wolsoorten verwerken. Dat ik met mijn handgebreide sjaals en sommige door mij ingekochte kanten sjaals vrouwen en vooral veel bruiden blij kan maken,stimuleert mij enorm.Het kost heel veel tijd maar geeft voortdurend enthousiaste reacties en foto's. Zo leuk als je lovende en dankbare emails krijgt. Het is immers inspannend werk, dit soort kantbreiwerk, maar ik doe het graag voor U, tegen een redelijke vergoeding. Heeft u vragen? email mij. Bedankt voor uw bezoek!

zaterdag 28 september 2013

Allergisch voor wol? Heeft u een Wolallergie? gebreidesjaals liet alpacawol testen.


Gebreidesjaals wordt vaak gemaild over wolallergie. Er wordt vaak geroepen:""ik krijg er jeuk van"" 
W.s. is dat van schapenwol. Of van mohair of acryl.
Niet alle wolsoorten geven een  kriebelig gevoel of allergische reactie.Alpacawol staat er om bekend zacht op de huid aan te voelen, en is hypoallergeen.

lees ook eens de adviezen en uitleg van:


Daarom heeft gebreidesjaals aan iemand gevraagd die extreem allergisch is voor wol,
een klein gebreid proeflapje van gebreidesjaals te testen gebreid met grijze alpacawol. Zie ook  bericht gisteren. gebreidesjaals was heel benieuwd, alhoewel ze het antwoord al wist. 
Geen allergische reactie.

 Gebreidesjaals kreeg vandaag antwoord.  De  vriendin was bereid de uitdaging aan te gaan en heeft het proeflapje van alpacawol, overal gedragen. Op de huid,  in de hals, op de rug, in de Bh, op haar armen.
Na 24 uur kwam geen enkele wolallergische reactie 
op de alpacawol.
Dank je wel R.B voor het testen!
gebreidesjaals breide al veel eerder veel  met alpaca wol.

Onlangs kwam een grote grijze sjaal af.
zie bericht van gisteren.

website van alpacart.com is uit de lucht


Ook www.garnstudio. com heeft heel veel keus in alpacawol, dus bent u allergisch voor wol, dan heel w.s. niet voor alpacawol.
Er is keuze uit 58 kleuren alpacawol. van Drops.

gebreidesjaals heeft ook met dit garen goede ervaringen.


Geen opmerkingen: