zondag 14 juli 2013

Weddingring shawls, sjaals die door een trouwring kunnen, gebreidesjaals heeft Orenburgse bruidssjaals.

 Orenburgse bruidssjaals die door een trouwring kunnen? 40 jaar geleden (in 1973) wist gebreidesjaals hier niets over. Inmiddels wel. Dus  als u overweegt te gaan trouwen en de jurk misschien wat te koud is op een zo belangrijke dag voor u, dan heeft gebreidesjaals keuze uit enkele van deze prachtige Orenburgse weddingringshawls voor u.

bron dreamstime.

Orenburgse shawls zijn gebreid met het dunste wol van de wereld. 


Geitendons, de onderdons vacht van de 

Orenburgse geiten, 


die alleen in een speciaal gebied  ( Orenburg regio) leven en daardoor deze unieke wol kunnen geven.Prachtige kanten stola's worden hier mee gebreid en gebreidesjaals haalt ze van verre. Inmiddels zijn er al veel bruidjes blij geworden van deze Orenburgse shawls. En gebreidesjaals krijgt elke dag vragen hierover.
Gebreidesjaals heeft er al veel overgeschreven. 
Wilt U wat meer weten dan kunt u mij emailen. Deze Orenburgse wolvezel is duurzamer en fijner dan fijn, zelfs fijner dan wol. Deze bruidssjaals zijn uniek en staan heel charmant. Een traditie die teruggaat naar 250 jaar geleden. Weddingring shawls genaamd.
Gebreidesjaals nam de proef op de som, met een hele grote vierkante 115 x115 cm Orenburgse bruidsshawl en een met de langwerpige Orenburgse shawl die 75 x 180 cm meet.

Orenburgse wol staat garant voor luxe, en warmte tegelijk, het weegt heel weinig, het kantpatroon in al deze sjaals is verschillend.


gebreidesjaals weet wel zeker dat ook de 140 x 140 metende Orenburgse weddingring shawl die zij te koop heeft ,er ook doorheen kan.
Ook de gekleurde Orenburgse shawls kunnen door een trouwring.
                              Zie voor deze shawls boven aan de beginpagina van dit blog.

Geen opmerkingen: