dinsdag 16 juli 2013

Lila bruidssjaal, gebreidesjaals heeft zacht pastel lila Orenburgse bruidsshawls,en door haar gemaakte lila bruidssjaals voor de bruid die niet in het wit wil.
bron foto: enjoy weddinglife.


""Enjoy weddinglife"" .

""enjoy shawlknittinglife " zou ik willen zeggen tegen collega's die ook in het breileven /bussiness zitten!  De meesten passen dit bericht ook in de praktijk heel goed toe.
Gebreidesjaals vind dit een passende tekst voor dit blogbericht over lila bruidssjaals.

Gebreidesjaals maakte al vele  bruidsshawls op verzoek en ook lila komt veelvuldig voor in een  aanvraag voor een handgebreide kanten bruidssjaal.

                                                     Austermann kidsilk.


Er zullen ongetwijfeld veel bruiloften, en bruidjes zijn die niet in het
Merino lace van Dutchwooldiva.t wit trouwen. gebreidesjaals mocht een paar keer een zwarte stola breien voor een bruid die in het zwart trouwde. En ook maakte gebreidejsaals nog een keer mee, dat de aanvraag om een zwarte bruidssjaal te  maken voor een bruid betrof die in het rood trouwde.

Ook al  in 2011 toen gebreidesjaals haar eerste klanten kreeg, breide ze een Rowan kidsilk haze stola op verzoek voor een zus van een bruid die een witte sjaal wilde, omdat alle gasten in het wit moesten verschijnen op de bruiloft. Omdat  de bruid aldaar in het zwart trouwde.Een van de grappigste aanvragen die gebreidesjaals zich herinnert was een bruid die een witte traditionele, wel korte bruidsjurk had en daar een oranje sjaal bij wilde. 

gebreidesjaals kijkt nergens meer van op...... iedere dag zijn er wel aanvragen en gebreidesjaals is hier uren emailtijd mee kwijt. Dat zit dan ook een beetje in de prijs inbegrepen, die gebreidesjaals voor een breiloon vraagt. Gebreidesjaals is altijd redelijk , nuchter en enthousiast en hanteert faire breiloonprijzen.

Een Orenburgse shawl is ten alle tijde gebreid met echte Orenburgse geitendonswol ,die maakt dat de shawl  door een trouwring kan ( zie bericht van gisteren) je kunt je ook vaststellen, dat enkel gedragen, de bruidssjaal een zachte lichte kleurwaas heeft. Vouw je hem dubbel , dan wordt hij donkerder. Een shawl die in de bijpassende kleur een bescheiden bijdrage levert, aan de bruidsjurk die immers als belangrijkste van de dag en met de bruidsshawl ,haar draagster ook ,beiden moeten schitteren.

ook voor de bruid die iets donkerde paars wenst  als bruidssjaal heeft  gebreidesjaals onlangs een hele mooie Orenburgse  bruidsshawl binnen gekregen.
1 opmerking:

elly smith zei

Wat zou ikgraag een keer met dit materiaal willen breien Dat lijkt me echt super .
Maaar ik heb geen idee waar ik het kan kopen en hoe duur of het is.
Heb jij mischien tips .
Ik zou dan gaan voor wolwit/wit.
Fijne dag