woensdag 3 juli 2013

Donswol van geiten, gebreidesjaals heeft vele kleuren Orenburgse shawls, in grote maten, licht en toch heel warm, met prachtige kantpatronen.

Orenburgse shawls, stola, of gewoon opzoek naar een mooie blauwe sjaal??heerlijk warm en de Orenburgse sjaals hebben  grote maten, dus veelal op verschillende manieren te dragen.
Wol van geitendons, gebreidesjaals heeft het al vaak uitgelegd. Soms komen eerder gemaakte  foto's wat minder goed over misschien en daarom maar weer bij de giftige Berenklauw op het paadje achter , nieuwe foto's gemaakt. Blauwe Orenburgse shawl, gebreid met donswol van geiten uit de streek Orenburg. Al eeuwen beroemd om zijn sjaals die over de hele wereld gepoogd zijn na te maken. De geiten kunnen echt alleen maar onder de barre kondities van het Russisch klimaat deze geitendons geven. Pogingen ze in Europa te fokken stranden uit op mislukking. Ze worden geschoren en de oogst is dermate weinig, dat daarom de sjaals zo uniek zijn. Zacht en heel warm en modieus in allerlei kleuren te koop. Bij gebreidesjaals die een lief contact in Rusland heeft. Denk aan de komende herfst.Of aan uw bruiloft of feest.De maten zijn breed en lang. Heeft u interesse email mij voor vragen. Deze sjaals zijn handgebreid met de geitendons van de Orenburgse sjaals. Heel geschikt voor op een sjieke avondjurk. Maar ook : Deze blauwe sjaal kun je ook sportief dragen.
Mooi rode kleur bij beige outfit, Men wordt niet over het hoofd gezien.Rode Orenburgse shawl, royaal van maat. Gebreidesjaals heeft er 2. Heeft u belangstelling, dan meet ik graag opnieuw de maten op. De een is wat dikker dan de ander. Allebei unieke Orenburgse geitendons, wol van geiten. Zo speciaal. Wilt u apart er uit zien en  verschijnen op ene bruiloft of feest, dan is dit het antwoord. 


Morgen heeft gebreidesjaals weer nieuwe foto's van Orenburgse sjaals.

Geen opmerkingen: