zondag 23 juni 2013

Bruidssjaals voor een hartverwarmende mooie en frisse bruiloft , op een dag die toch iets koel kan zijn in ons Nederlandse klimaat, dan heb minimaal nodig een mooie bruidssjaal en nog erger misschien een parapluie

De nachtmerrie van een bruidspaar, een parapluie nodig hebben op de grote dag!Dan maar liever wat kou ipv regen.....en een handgebreide bruidssjaal staat erg mooi en elegant, vooral de Orenburgse handgebreide geitendonzen wollen sjaals . Deze zijn licht en luchtig en toch warm.
Op een dag die toch iets fris kan zijn kunt u zich beschermen met mooie Orenburgse bruidssjaal. gebreidesjaals heeft er diverse.  Kijk bovenaan op deze pagina bij te koop : bruidssjaals. Ook in pasteltinten voor de familie.


Op zijn ergst dan maar bij voorbaat zorgen voor een witte parapluie, overal te koop.


Handgebreide Orenburgse Bruidssjaals met prachtige kantpatronen

Elke sjaal is uniek en u kunt ze na de trouwdag gewoon door dragen.


Orenburgse bruidssjaals zijn een mooie oplossing , snel even omslaan en enorm licht in het dragen, handwerk van traditionele afkomst. Wol van geitendons en naturelle kleuren. Sneeuw wit of wolwit. Ook diverse andere kleuren te koop bij gebreidesjaals.
2 opmerkingen:

stardust zei

Hello! You’re so talented with knitting. Your shawls are exquisite art of work and I like the way how you displayed them. Thanks for your visit and a lovely comment.

Greetings from Japan
Yoko

Karin zei

Ein Traum von Tuch super liebe Grüße Karin