maandag 4 februari 2013

Gele shawl in wording, geel kantgaren van mohair van www.julijasshop.be in Antwerpen.


Gele kanten shawls in wording........gebreidesjaals heeft plannen voor gele sjaals

Gebreidesjaals krijgt dagelijks veel verzoeken en van te voren emailen we flink heen en weer :de toekomstige klant en ik En soms mondt de aanvankelijke aanvraag voor een gele bruidssjaal die bij de schoenen moest passen, toch uiteindelijk  in een wens voor een vierkante witte wolwitte geitendonzen bruidssjaal uit. En soms ook een Orenburgse shawl.
Gebreidesjaals is altijd blij als iemand daar voor kiest, omdat dit zulke mooie stolas/ sjaals zijn.
Al de moeite om deze uit Rusland over te laten komen, gebreidesjaals heeft er inmiddels ervaring in ,en een leuk kontakt met een hele lieve breister aldaar, het vele werk heeft gebreidesjaals er graag voor over.

En gebreidesjaals stuurt de sjaal altijd  snel op en de volgende dag heeft de klant het in huis, dankzij www.tracktrace.nl en internetbankieren.  Aldus geschiede. En dan..... weer 1 dag later kreeg gebreidesjaals  een blij emailtje :
( zie bericht donderdag 31 januari 2013  op dit blog) .
De  gele mohair kantgaren bleef gebreuidesjaals aankijken en  ze dacht.....:
Mooi geel is niet lelijk. Deze gele bol wol , lace ,kantgaren van wol,mohair op een lekker dikke bol was destijds gekocht bij www.juliasshop.be in Antwerpen.

 Hij lag er al weer een tijdje.Tussen de vele andere bollen.
 Daar in Antwerpen bij dat leuke winkeltje, kun je kiezen uit vele kleuren, kantgaren voor mooie kanten sjaals en ze winden het onder een gezellig Belgisch accentje, ( klinkt altijd zo veel vriendelijker)
voor je op. Dat scheelt 2 uur afrollen, iets waar gebreidesjaals altijd veel rugpijn van krijgt. Dan praat ze nog niet over wolstrengen die door de war gaan.

Deze kanten shawl wordt een mooie okergele, mosterd gele ,kanten shawl, handgebreid zoals u gewend bent van mij. Dit is het patroon, wat gebreidesjaals al eerder toepaste, en die handgebreide kanten sjaals vonden  altijd heel snel de weg naar de aanvragers/liefhebbers van deze sjaals.
Bij interesse,in deze gele wollen mohair kantshawl, email mij of hou mijn te koop pagina's in de gaten, want u weet ,..............doet alles snel en gebreidesjaals breit ook heel snel!

2 opmerkingen:

elly smith zei

Hallo Mieke
Ook dit word vast weer een juweeltje zoals we dat van jouw gewend zijn.
Als het geod is ga ik vandaag blocken.

Crissi zei

Wunderschönes Teil!
VG Crissi