zaterdag 19 januari 2013

Smaragd groene Zitron filligran wol, handgeverfde wol van landscapes wolverf of www.borduuratelier-Zaturn.nl. ( daar te koop)Smaragd groene wol, van Zitron filligran.
Zachte wol zeer geschikt voor het breien van kanten sjaals.

ik heb nog een streng over.

                   www.borduuratelier-zaturn.nl 

https://www.facebook.com/VervenMetLandscapesNl


Gebreidesjaals kreeg een verzoek om een mooie kanten shawl te breien naar eigen inzicht met Zitron filligran, maar Zitron wol die dan handgeverfd was met met Landscapes wolverf. Door www.borduuratelier-zaturn.nl. Landscapes wolverf is gebruiksvriendelijk en heeft een grote keus aan kleuren. Voor wie het spannend vind om eigen wol te verven, het is leuk om te doen. En deze wolverf kun je bij haar kopen. En nog veel meer.

                                                            Smaragd steen. Gebreidesjaals koos dit  Haapsalu patroon, wat mooie levensechte blaadjes geeft.

                           Twee prachtige strengen : dit was wel even 2 uurtjes aan oprolwerk, maar
                                                     dan heb je ook wat.
                                                   Estlandse breitraditie bestaat al eeuwen. Niet echt eenvoudig, wel heel                        mooi, voor een dergelijke in Estland  handgebreide sjaal betaal je al gauw bijna 150/200 euro.


Dit boek is een echte  aanrader, voor wie er echt in wil duiken.

Gebreidesjaals , mocht haar kleur zelf kiezen, ze heeft toen groen als kleur gevraagd. Toen het pakketje kwam, zag gebreide sjaal niet haar bedoelde groen maar meer smaragd groen, en later al breiende begon ze het ook best  mooi te vinden. En ze gaat deze komende week dus flink  doorbreien!
Dit smaragd hart is een hartelijk groet voor alle vriendelijke en lieve breivriendinnen die gebreidesjaals heeft leren kennen.! Dank jullie voor alle leuke support en vriendelijke contacten die we met elkaar hebben!3 opmerkingen:

Willy zei

Smaragdgroen is de trendkleur van 2013, dus dan zit je helemaal goed met zo'n prachtige sjaal.

Marlies zei

Boahh Mieke das wird ein Traum ein Smaragd Traum. wunderschöne Farbe und das Muster ist einfach perfekt dazu. Ganz liebe Grüsse Marlies

elly smith zei

Wouw Mieke.
Wat een mooi artikel schrijft met een heel klein beetje jaloers gevoel van kon ik dat ook maar.Maar ik vind het artikel en de foto's echt mooi
En ik ben het helemaal met je eens het is echt een heel mooi boek
Ik heb hem van mijn handwerk juf gekregen omdat ik een keer een weekendje haar wol gepromoot heb.
Fijne dag en een lieve groet Elly