zondag 27 januari 2013

Rowan kidsilk haze wol en zijde, gebreidesjaals ontdekte nieuwe kleuren staalkaart.

Als gebreidesjaals een aanvraag krijgt, vliegt de zoektijd achter de computer steeds vliegensvlug om en is er zo een uur , of anderhalf voorbij.

De reden is dat gebreidesjaals altijd weer even na moet denken, welke merken hebben ook al weer welke goede kleuren ????
Bij de zoektijd van vanmorgen, bij Rowan kidsilk haze ,Austermann, Grignasco en Drops en Lana Grossa silk hair, Debbie Bliss, Angel, en andere merken kidsilk, en wie heeft WAAR WAT te koop.?ontdekte ik de nieuwe staalkaart van Rowan. Hoera zei gebreidesjaals: Rowan kidsilk haze geeft de oplossing.
Er zijn weinig winkels die alles hebben, je komt meestal in het verre buitenland terecht. Kost veel tijd om daar  weer bij te bestellen. En bestellen is definitief. De garens in het echt zien is het beste, daarom zeg ik dat ook altijd tegen aanvraagsters van  kanten sjaals. 
Ik kan moeilijk alles op kopen of in voorraad gaan nemen.


Alleen een soort 2 regels aanvraag: Kunt u een rode, groene,witte das maken? aanvragen zijn altijd heel moeilijk te beantwoorden. Het antwoord is dan een lange email van mijn kant met 1,5 uur zoekwerk in garens en foto's plakken.

Voor de mensen  die Rowan kidsilk haze ten alle tijde willen kiezen, het is duur , maar wel mooi, kun je gelukkig weer uit meer prachtige zachte kleuren kiezen. Gebreidesjaals was er blij mee.

 Het is onvoorstelbaar hoeveel zoek tijd het steeds weer  kost om wol te kiezen en te vinden, als mensen een  kleur willen.
Oranje shawl van Rowan kidsilk haze nog te koop bij gebreidesjaals.

Welk soort garen, welke samenstelling, hoe duur mag het zijn, welke diktes, welke kleuren precies.Er zijn 10 kleuren groen.  Ook de samenstelling van een garen kan zoveel varianten hebben.


Tijd achter de computer kost brei tijd.......
                                                     Rowan kidsilk haze wol wit.

1 opmerking:

elly smith zei

Hier geld dus ook weer duidelijk met passen en meten gaat tijd versleten.Fijne zondag verder