zaterdag 1 december 2012

Zwarte shawls, driehoek vormig , enorm groot dankzij Rowan kidsilk haze 3 stuks. Zwarte wol en zijde, gebreidesjaals heeft er weer een af.

De vraag was : zwarte shawl gewenst, driehoekmodel.Rowan kidsilk haze , Gebreidesjaals  heeft 3 bollen gebruikt en een mooi kantpatroon. Gebreidesjaals heeft er hard aangewerkt. Maar het is een fijn patroon, al moet je blijven opletten bij deze zwarte shawl,en zwarte Rowan kidsilk haze wol, omdat zwart wat minder goed te zien is tijdens het breien en je moet altijd opletten of de minderingen wel mooi netjes mee gaan en niet achter blijven hangen. Gebreidesjaals heeft een goede lamp gericht op het werk. Gebreidesjaals legt bij het breien met zwart garen altijd een wit a4tje op 
schoot :een door haar zelf ontdekte truc. Al doende leert men. En weer was de zwarte shawl groter dan verwacht, na het blocken..... de volgende keer gaat gebreideshawls 2 bollen gebruiken en dan hoort u hoe groot de 3 hoek shawl daarmee werd. Een zwarte sjaal is een onmisbaar stuk in  de kleding kast, je kunt er alle kanten mee op, vooral als hij 90 x bijna 2 meter is. Oprollen van de  zwarte shawl, tijdens het dragen  of in een punt dragen, klassiek omslaan als een stola.  Kortom ook  voor de aankomende feestdagen heel geschikt. Rowan kidsilk haze zit heerlijk warm en heeft twintig tal mooie andere kleuren.

Beste Mieke,

Ik heb de beiden sjaals ontvangen en ben er super blij mee, ze zijn prachtig, voelen heerlijk aan en voor mij zijn het ware kunstwerkjes.
Zal ze met heel veel plezier dragen. De zwarte heb ik gisteren al naar een verjaardag om gehad en de camel vandaag naar een opening van de kapsalon


Ik blijf je volgen en het kan zomaar zijn dat ik weer een mooie sjaal bij je koop. Ben zeer tevreden over hoe alles is verlopen, en de sjaalspeld zal ik je zeker nog sturen.
Bedankt, ID                                                        3 bollen Rowan kidsilk haze liggen hier nog te wachten.Bij het breien zit de zwarte sjaal zo in elkaar dat je denkt: hoe groot/breed  is hij eigenlijk ???? En van de breedte zie je al helemaal niets. Dat zie je pas na het blocken.

Geen opmerkingen: