woensdag 31 oktober 2012

Rowan kidsilk haze glamour, een nieuw garen voor de feestdagen, of voor een bruidssjaal?Gebreidesjaals wil dit snel eens uitproberen.
                       

Rowan kidsilk haze glamour,een nieuw garen van het mooie merk Rowan. Dit garen heeft pailletten en is dus zeer geschikt voor een feest of bruidssjaal. Het garen heeft dezelfde samenstelling 70%wol en de rest zijde en gebreidesjaals wil er graag mee breien.


De kleuren die ze hebben zijn blauw, grijs ,roze en rood tinten. Er zijn 8 verschillende kleuren beschikbaar. Nu nog even googlen wie in Nederland dit al verkoopt.
Hopenlijk wordt het assortiment met andere kleuren aangevuld. Gebreidesjaals hoopt er snel wat mee te kunnen breien. Wie is de eerste ?Rowan kidsilk haze glamour voor luxe breiwerk.Voor net dat tintje extra sjiek en feestgevoel. Voor een bruidssjaal of gewoon voor een mooie kanten sjaal naar eigen wens voor
 de aankomende feestdagen. Of voor een mooi geschenk.

 

 Inmiddels is er weer een mooi patronen boek te koop van Rowan kidsilkhaze glamour patronen. Maar gebreidesjaals heeft genoeg kantpatronen. Boeken met patronen van Rowan kosten wel wat, maar het zijn mooie bewaarboeken.

Geen opmerkingen: