maandag 15 oktober 2012

Filitaly lab Piura lace wolwitte kantbreigaren kleur 811, gebreidesjaals heeft een aanvraag onder handen voor een wolwitte romig getinte warme sjaal.Filitaly lab Piura  lace kleur 811, een mooie romige witte wol, geschikt voor kantbreien met een mooi kantpatroon. Wol witte wol met samenstelling van  baby alpaca , een lace merinobreiwol, blijft een populaire, vaak gewenste  kleur en dit is fijn  kantbreigaren .
Filitaly lab Piura lace garen brei ik dan ook met nld. 4. Het moet uiteraard als het klaar is nog opgespannen worden. Gebreidesjaals breit elke dag een flink stuk door . Immers de wachtlijst wacht......op haar.
Deze sjaal is een geschenk van een moeder voor haar dochter. Hij mag ongeveer 36 x 190 cm worden, dus gebreidesjaals breit nog even vrolijk verder.
Filitaly lab piura lace is te koop bij :www.astridsdutchobessessions.com en is te online koop in diverse mooie naturel tinten zoalsFilitaly-Lab Piura 1310 grijsFilitaly-Lab Piura 1311 donker grijsFilitaly-Lab Piura 2316  bruinig en zwart enz.


Deze grijze Filitaly lab piura lace sjaal was gezien door de opdrachtgeefster en gebreidesjaals maakt hem nu van ditzelfde garen in wolwit en ietsje smaller.


Gebreide sjaals was in Hamburg en kocht daar in het museum de Hamburger  Kunsthalle deze prachtige fotokaart van August Macke ( 1887-1914)
 Vrouw met roomwitte shawl, maar het schilderij heet: ""Portret met appels"". Het ligt er maar aan waar je oog op valt. Voor een ieder heel persoonlijk en verschillend.
U mag raden wat bij gebreidesjaals het eerst in het oog sprong!

     

Hamburger Kunsthalle, ( bron google afbeeldingen)

Geen opmerkingen: