woensdag 27 juni 2012

Bruidsshawls, kantenshawls voor de bruid op haar bruiloft of voor (schoon)moeder? een prachtige kanten lichtlila bruidsshawl, stola of feestsjaal.Pastel lila van kleur van gebreidesjaals.Gebreidesjaals wordt ontzettend blij van van Orenburgse shawls uit Rusland en heeft er verscheidene gekocht. Binnenkort komen er weer een paar nieuwe bruidssjaals, stola's, bruidsshawls binnen bij gebreidesjaals. Zij wil dit mooie handwerk graag met u delen. Deze lila lichtpaarse bruidsshawl is van het prachtigste geitendons uit Orenburg en de kenners weten dat dit het mooiste van het mooiste is op kantbreiwerk en handwerkgebied.
 Deze lichtlila bruidsshawl of bruidssjaal, of stola is behalve een hele sjieke,luxe kanten shawl ,gelijk een waterval van weelde en zachte lieflijkheid. Dus heel erg geschikt voor de bruid op haar bruiloftsdag, een bruiloft die je je hele leven niet vergeet. En natuurlijk weet gebreidesjaals dat ook moeders en schoonmoeders er  graag er mooi bij lopen.
Daarom kijk gerust eens rond bij mijn anders bruidssjaals , of feestsjaals in verschillende kleuren en allemaal van de hoogste kwaliteit Orenburgse geitendons.


Ondertussen blijft gebreidesjaals geboren Mars ,zelf ook flink door breien aan diverse nieuwe modellen kanten sjaals.Kanten sjaals dragen geeft een heerlijk gevoel en gebreidesjaals krijgt alleen maar blije emails als de bruidssjaals aangekomen zijn. Zoals het bericht van vandaag: van de witte bruidssjaal
""ik heb hem zojuist ontvangen en hij is prachtig. Bedankt voor de snelle levering."" 
CM

Heeft u vragen stel ze gerust. Gebreidesjaals antwoordt altijd.


4 opmerkingen:

Karin zei

Hallo Mieke mir gehen die Lobesworte aus also ich weiss nicht was ich noch sagen soll Toll ist einfach zuwenig du bist Dior Lagerfeld ach noch viel mehr den das was du machst ist tragbar liebe grüße an dich Karin

*gooocha* zei

WOW! Jaki piękny szal! Jestem zachwycona!!! Super!!! :)

Mariette VandenMunckhof-Vedder zei

Beste Mieke,

Deze bruidssjaals zijn onbeschrijflijk mooi.
Liefs,
Mariette

Celeste zei

Un seul mot: MAGNIFIQUE!!!!!!!
vous êtes la fée des châles.
Amicalement.Celeste