woensdag 9 mei 2012

Blauwe sjaal, kobaltblauwe shawl , Austermann kidsilk ,gebreidesjaals is bezig met nieuwe kantpatronen en nieuwe blauwe serie kantensjaals.
Binnenkort wordt deze sjaal opgespannen, hij zal w.s. 46 x 170 cm worden. 
De prijs ziet u op de verkoop pagina.

Een  kobalt blauwe sjaal, een nieuw kantpatroon en 2 bollen Austermann fashion & style kidsilk. Dit  blauwe garen is gemaakt in Italie en heeft een wolverhouding van 75 % kidmohair en 25 % zijde. Dus weer goed voor een mooie niet al te grote maar toch leuke nieuwe kanten sjaal , die straks online te koop is bij gebreidesjaals. Gebreidesjaals moet deze blauwe shawl nog wel afbreien. Maar de blauwe vergeet- me -nietjes, zijn nu klaar om te plukken en dus maar snel wat foto's geschoten.Gebreidesjaals is straks wat dagen afwezig, en dan zijn ze misschien uitgebloeid.  En ook omdat gebreidesjaals  gelukkig weer in staat is zelf weer collages te  maken ( na lang niet kunnen vanwege dat de veranderde  en vernieuwde moeilijkheidsgraad van www.photobucket.com,de eerdere collagemaker  , die haar onvoorstelbaar tegenwerkte)

 Deze nieuwe blauwe sjaal collages zijn gemaakt met www.easycollage.nl en geloof me, je snapt het meteen.
Al is gebreidesjaals zelf niet al te snugger met internet, het lukte zowaar. Photobucket zal veel klanten verliezen las gebreidesjaals al her en der. En gebreidesjaals vind dit niet erg. Ineens 27 handelingen moeten doen om een collage te maken en ook nog in het engels.... nee... niet aardig.
Schilderij van Louis Ritman, een in Rusland geboren,later naar Amerika
gegane schilder 1899-1963.

Binnenkort online te koop. Nog even geduld.Gebreidesjaals is van plan nu een serie blauwe turquoise en diverse tinten blauwe shawls te maken.Ook Austermann kidsilk heeft ook niet alleen blauw, maar ook weer vele mooie kleuren, allemaal weer net iets anders dan de ons bekende andere kidsilk merken. De onderdraad die van zijde is schemert wel ietsje door. 
Gebreide sjaals laat nog even wat kunsten zien met de www.easycollage.nl.


Tot over een poosje........ gebreide sjaals is nu even naar Duitsland en Engeland.

Indrukken op doen en uitrusten:
4 opmerkingen:

Elna zei

Beautiful pictures and what a lovely blue color. Have a nice day.

Hugs
Elna

Mariette VandenMunckhof-Vedder zei

Beste Mieke,

Nou zeg, je laat menigeen ver achter je met zo´n prachtige foto´s. Kunstig gedaan en het breien is onvoorstelbaar mooi zeg.
Slaap jij ook nog... Je breit nonstop lijkt het wel.
Lieve groetjes,
Mariette

God's Little People zei

Wow Mieke, this colour is truly amazing, just electric!! Just as well that I don't knit - I'd go beserk over all the amazing colours to choose from :-) This scarf is so beautiful.
Hoping you are well,
kindest regards
from Joan

Giancarlo zei

Buona domenica e felice inizio settimana...ciao