zondag 29 april 2012

Gebreidesjaals vond www.silverfleet.nl, een schapenboerderij met mooie wol.
                                                              www.silverfleet.nl

Gebreidesjaals vond www.Silverfleet.nl, een schapenboerderij in het hoge noorden van Nederland, waar ooit een treinkaping plaats vond in gebreidesjaals  haar jonge jaren. Die gedachte komt toch boven als je de plaatsnaam ziet. Maar gelijk ook,maakt de vriendelijke behandeling van de aanvraag van gebreidesjaals naar Silverfleet.nl weer heel veel goed. Gebreidesjaals heeft veel aanvragen van mensen, die dan advies vragen over wol. Meteen denkt gebreidesjaals dan: oh...wie heeft ook al weer wat? Immers je kunt niet alles onthouden als je boven de 60 bent en ook nog 22 uur per week werkt. Dus is ze soms weer uren achter de computer om garen te zoeken. Het is dan heel fijn als je al proefstaaltjes hebt. Gewoon ook om een archief aan te leggen en het geheugen op te frissen.En om aanvragers wat te kunnen laten zien, die geen verstand van wol of garen hebben.
 www.Silverfleet.nl heeft wol van de Gottlander schaap en Wensleydale schaap  En ook van alpaca 's, op de klos te koop. En in strengen voor verschillende diktes van breinaalden.

Voor mensen die van vilten houden kun je er ook terecht en verder zijn er leuke dingen te koop zoals: wanten, sloffen ,wol en sokken. De spinners onder ons kunnen er ook terecht.
En zoek je nog een mooie dierenhuid? Ook dat verkopen zij.
Gebreidesjaals was heel blij met de staaltjes wol, en gaat uitzoeken wat ze nog aan moet  ( gezien de al te grote voorraad) en aan mag vullen.


Geen opmerkingen: