maandag 23 april 2012

Aade yarns, Kauni , Evilla groene sjaal, gele shawl, groen gele shawl?

Zo begon het...
Aade garen, Kauni wol , en Evilla uit Estland wol met o.a. het groen, groen gele garen met groot en vloeiend in elkaar verlopend kleur verloop. Diverse soorten qua kleur groen en geel. In dikkere en dunnere versies is dit garen van Kauni te verkrijgen. Deze dikte noemen ze 8/2. 100 % wol en dit Evilla garen is warm en behaaglijk. Deze sjaal heb ik zelf bedacht, het kantpatroon niet natuurlijk, maar wel de combinatie om er een lang breder rechter stuk aan te breien. De groene Evilla shawl of gele , groene shawl is 42 cm breed en 180 cm lang. Het is echte pure wol, dus eerlijk materiaal en warmte zal het zeker geven. Zie: www.Kauni.com en ik moest daarop de website lachen om: "kort jakke"" zo zie je waar de liedjes uit je jeugd vandaan kwamen...?en www.evilla.ee
De groen gele shawl kan omgeslagen worden om een trui of jas te versieren en met behulp van een leuke houten speld vastgezet. Hij valt dan wat in de rondte. Binnenkort meer foto's ter verduidelijking.

Binnenkort ook meer andere info. De draadjes moeten nog worden afgewerkt.
En vandaag even buiten gefotografeerd. Bij interesse, zie te koop nieuwe sjaals 2012.

6 opmerkingen:

Knitting-Twitter zei

hi from Switzerland, I love your color too...
all the best, Christa

19 april 2012 11:11

Les Mailles de Celeste Celeste zei

Salut Mieke,
vos ouvrages sont toujours délicats, les couleurs ainsi que les dégradés, sublimes et l'ensemble de très bon goût.Bravo l'artiste.

Amicalement.Celeste

19 april 2012 13:51

Mariettes Back to Basics zei

Beste Mieke,

Wat heb je toch een mooie blog en altijd sta ik versteld van de prachtige manier van foto's maken met je kunstige sjaals. Complimenten hoor.
Een heel fijn weekend toegewenst en alle liefs,

Mariette

19 april 2012 22:12

Beagle Tibi zei

Hallo,
Je hebt een mooie blog ... Ik ben tot aan mijn pols niet meer gemaakt veel gebreid, geborduurd en gehaakt. Het merendeel van de kinderen in het gezin.
Maar het je lukt om kunstwerken! Ik ben blij!
Ik ben zeer vastberaden om häufin in uw blog gastheer.
Heel veel liefs van Sylvia en Tibi

Fout vergeef me alsjeblieft, ik heb het vertaald met google vertaler, die is niet helemaal zo goed als de Google Translate webpagina's. (Ik vind het in mijn blog deed.)

21 april 2012 04:26

Elna-Sudden zei

Beautiful and very inspiring work you are doing. Have a nice weekend.

Hugs
Elna

21 april 2012 08:13

Ari Sunshine zei

Ich habe mich über Deinen Kommentar bei mir sehr gefreut. Toll, wie gut Du Handarbeit machst. Bin wirklich sehr begeistert.
Wünsche Dir noch einen schönen Sonntag.
Liebe Grüße
Ari

22 april 2012 04:10