donderdag 5 april 2012

Aade long Estonian artistic yarn. Gebreidesjaals is dol op garen van Aade long met lang en groot kleurverloop.Gebreidesjaals is dol op garen met groot en lang kleurverloop. Aade long yarns, Estonian artistic yarn, heeft hier verschillende mooie garens van. Ook speciaal voor lace projecten. Gebreidesjaals heeft er 5 tinten.van aangekocht. Genoeg om veel variaties te maken.
Deze shawlette van ecru, licht en donkerbruin wat  niet kortstreperig ,maar heel langzaam en zacht en groot in elkaar overloopt is ongeveer 50 x 150 cm lang. gebreidesjaals gebruikte angora wol van geitenwol hiervoor om een rand te maken.(www.deklosse.nl)  Een prachtige ecru wolwitte kleur van angora wol wat een mooie waas om het kanten randpatroon van de shawlette heen geeft. 

Aade wol uit Estland met groot kleur verloop. De schaapjes van uit Australie, Sweden en Nieuw Zeeland leveren de wol aan voor de Estlandse wolfabriek.


Oorspronkelijk wilde ik een effen ecru shawlette van geiten angora wol maken, maar vond hem niet mooi worden. Aade long erbij gezocht....

Aade long yarns erbij aan gebreid maakt het wat aparter.
Heeft u interesse? zie te koop pagina boven in 2012 nieuwe sjaals.3 opmerkingen:

prunelle zei

bonjour c est drolement jolie et tres fin superbe travail bonne soirer prunelle

Carole zei

Très chic et joli félicitations !!

Vanessa zei

Salut,
je passe pour rétribuer et remercier ta visite....
Ton châle est très joli. J'aime la bordure blanche parmi le dégradé.
Amitiés.
Vanessa.