dinsdag 6 maart 2012

Groene kol,groene col, groene kool, groene kol breien, gebreidesjaals heeft een wollen kol met kantpatroon in de kraag.Momenteel is iedereen in de ban van kollen breien, kolpatronen, collen dragen, in allerlei soorten en maten.
Gebreidesjaals heeft er zelf een bedacht, met een kraag met een echt oud kantpatroon. Uit het breihoofd gebreid, dus er is geen patroon van. Een 100% wollen kol, dus geen acryl of polyester. Gebreidesjaals krijgt regelmatig vragen om patronen. Gebreidesjaals vindt zelf alles in boeken en op het internet. Met of zonder betaling. Gebreide sjaals koopt dus  regelmatig in binnen en buitenland ook patronen. Kollen breien, het is niet zo moeilijk, maar je moet wel even opletten. Vooral als er een kantpatroon bij komt. Kantpatronen moeten eerst geblockt worden en daarom is het met een col breien even anders.

Gebreidesjaals houd van grapjes dus een woordspeling is gauw gemaakt vandaar leuk voor de buitenlandse bezoekers van mijn blog: groene kool of groene kol. Het is een letter....verschil ,maar wij begrijpen het en zeggen dan meteen... met worst.
Groene kool en onder groene kool met worst.En hier weer even de groene kol.
of heeft u liever de groene kool?


Maar even weer serieus naar terug naar de groene kol van gebreidesjaals. Deze is te koop. Zie de kollen pagina en in de maand maart geeft gebreidesjaals uw korting door geen verzendkosten te rekenen.

Geen opmerkingen: