woensdag 28 december 2011

Gebreidesjaals maakte een gebreide sjaal van drops alpaca.Een wolwitte wollen shawl, naturel alpacawol zonder kleurstoffen, voor een mooie warme alpacasjaal.

alpacawol, drops alpaca ,naturel wol van alpaca's in vele kleuren verkrijgbaar en daarom een goede keus om er een warme wollen sjaal van te breien.


de maten zijn 70cm  x 1.80 cm geworden.

Gebreidesjaals was gevraagd een wolwitte sjaal te breien. Het is een drops alpacawol  gebreide sjaal geworden. Deze wol bevat geen kleurstoffen en is verkrijgbaar in twintig tal kleuren zie http://www.garnstudio.com/lang/nl/visgarn.php?garn=Alpaca



Gebreid sjaals maakte eerder deze van Drops alpaca in het  appelgroen. Is nog te koop.

ook een goede keuze :http://www.wolhalla.nl/page:493_atelier_zitron_fil_royal
   OF  http://www.wolhalla.nl/page:441_atelier_zitron_filisilk

Garen van atelier ZITRON


hieronder de Drops alpaca wolwitte kleur.





Drops alpacawol, mooi naturel wolwitte kleur  van Garnstudio Hier pas 2 patronen met roosjes gebreid. er zouden er nog 27 volgen. 

Het is heerlijke zachte alpaca wol. Gesponnen met 3 draden. En omdat er geen kleurstoffen in zitten en de garens worden gebruikt van de natuurlijke wol van de alpaca's, zal het dus niet kriebelen. Deze wol is met 3 draden gesponnen en slijtvast, en ook aangenaam zacht. Ik kan dat niet genoeg herhalen. Voor kanten sjaals erg geschikt om te breien , ook omdat de wol erg betaalbaar is en er zoveel kleuren zijn om uit te kiezen. En wil je dan een nog wat dikkere sjaal, gebruik dan de alpacawol van alpacart. Zie bericht van enkele dagen geleden op dit blog.



De wolwitte ecru naturel alpacawol van drops bevat per bol 1.67 meter aan wol en is geschikt om met naalden 2,5 en 3, en 3,5 te breien. Ik heb voor deze sjaal 6 bollen gebruikt van deze alpacawol.

Wilt u ook zo een sjaal met roosjes patroon erin, online kopen , dan kunt u mij vrijblijvend mailen.




Genoeg warmte zal deze grote sjaal geven en het is een  mooie naturel kleur 
vind gebreidesjaals ook zelf.




Het doosje komt uit Rusland en is een romantisch, 
maar wel erg koud  tafereel van vrouwen op een slee.

7 opmerkingen:

Mami Made It zei

Beautiful! Your work is stunning. And you are so fast in knitting!

Gods Little People zei

Dear Mieke
I hope you and your family have had a nice Christmas. This white shawl is so beautiful. I really love colours and it would be great to have one in each colour to match ones mood! Your creations are just so delicate - I wish I had your skill for knitting (my mother did, but I sew instead).
Wishing you a blessed New Year
Love from Joan

Mariette's Back to Basics zei

Lieve Mieke,

Wát een pracht exemplaar weer. Je bent een ware kunstenares met naalden en Alpaca.
Liefs en een Zalig Nieuw Jaar wens ik je toe!

Mariette

Red Rose Alley zei

Thank you for following Red Rose Alley. The little snowman is so sweet. My sister knits, crochets, and does quilts, and I have always thought it was such a talent when one knows how to.
~Sheri at Red Rose Alley

softearthart zei

Just beautiful, cheers Marie

romance-of-roses zei

Amazing work, I love it. I do not knit but have always admired it. Happy New Year...Lu

rosarod zei

Hallo, Ik hoop om te communiceren in de taal recht! Ik kwam om een gelukkig 2012 wensen, kan de vrede Gods heerse in uw huis en voor het nieuwe jaar vele projecten! hits! Ah! prachtige stoffen die uw werk! groeten, Rose M.