woensdag 7 december 2011

Gebreidesjaals maakt terugkijkend het verhaal af van wolverven met boerenwormkruid, een alpacawollen sjaal, gele shawl met mooi kantpatroon.

Gebreidesjaals maakt graag haar verhaal van de avonturen van een paar maanden geleden af.

Wolverven met boerenwormkruid. Verven met wat de natuur geeft. Bloemen van Boerenwormkruid . Verven met planten en bloemen. Alles kan. Het is een wereld op zich, als je er in verdiept, en sommige mensen zijn ware kunstenaars erin zoals www.herbalana.com  Wolverven met natuurlijke middelen is wat al eeuwen gebeurt. Vanuit de vroege jaartelling, waren mensen al wol aan het verven met alles wat inde natuur rond hen heen voorhanden was. Wol van de schapen een kleurtje geven. Verven met bloemen en planten en uienschillen en paddestoelen. Zo ook is er  boerenwormkruid .Ze hadden het door dat het prachtige gele kleuren geeft.
 Gele
natuurverf van boerenwormkruid in het jaar 2011.Voor een mooie gele alpacawollensjaal met kantpatroon. Nu heden ten dage is het weer erg in om deze oude natuurtechnieken die de mens zo vroeg al ontdekte weer in alle eer te herstellen.
Gebreidesjaals is gek op geel en geel is in de natuur goed te vinden. Verven met boerenwormkruid, het was een leuk avontuur. De wol is alpacawol, dus staat weer garant voor een heerlijk zacht en luxe gevoel. Al breiend aan dit kantpatroon is het ongelooflijk steeds weer die  enorme zachtheid te voelen die alpacawol geeft.Gebreidesjaals is trots op dit resultaat. Bent u het er mee eens. kijkt u dan op de verkooppagina.

Even de tijd terug zetten, dat willen we allemaal wel eens ... als de dagen zo snel voorbijvliegen....
dus zie onder.....
Uit de pan getoverd....Toen nog geen gele shawl MAAR WEL AL ERG MOOI.

DROPS ALPACAWOL.

Gebreidesjaals gaat zeker  volgend jaar weer met boerenwormkruid verven en is gewoon enthousiast over deze gele wolverf en over deze zachte warme gele shawl.


3 opmerkingen:

Rosine zei

♥♥♥ Rosine

Celeste zei

Salut,

Simplement divin...
Amitiés.Celeste

Sabine zei

Der Schal ist wunderschön geworden! Ich mag die Farbe auch sehr.
Viele Grüße
Sabine