zondag 11 september 2011

Aade wol Estland, gebreidesjaals vindt oranje paddestoel, herfsttinten, dus breien naar de natuur.


http://www.yarns.ee/  de website van Aade yarns in ESTLAND.
Gebreidesjaals fietste gisteren naar het werk, met nog volop in haar gedachten de nieuw gekochte wol op de Dag van de wol in Oijen.
Ineens werd haar oog getrokken naar een grasveldje langs een doodgewone straat in een doodgewone buurt: in het oude Osse centrum.Een enorme oranje paddestoel, zomaar midden in de stad. Wat doet die oranje paddestoel daar? En hoe is het mogelijk dat hij er nog opgerept staat? Hoewel het weer extreem vochtig is , vind je zoiets toch niet snel, midden in een woonwijk.
's Avonds na het werk, het was al bijna donker, met de camera teruggelopen. Eerst vond ik hem niet, dacht meteen, die zal wel omgeschopt zijn. Maar gelukkig na wat zoeken, was hij er weer.
Samen met deze herfstkleuren en natuurlijke tinten van de Aade wol ( wol uit Estland) gekochte wolletjes popelt gebreide sjaals omslagdoek, stola of sjaal te gaan breien met deze prachtige warme herfstsfeer kleuren: warme natuurtinten. Echt een voorbode van de naderende herfst. Het blijkt al weer, ook al heb je het verschrikkelijk druk, als je oog houdt voor de kleine, mooie detail dingen in de natuur, kan je daar heel blij van worden.

wie weet hoe deze paddestoel heet?
3 natuurtinten, herfstkleuren wol :Aade wol uit Estland.

4 opmerkingen:

Tatiana. zei

I love the colors of autumn, especially the reddish-brown. And the yarn of these shades as well.

Wioletta G. zei

Piękny grzyb, niestety nie wiem jak się nazywa. Wełna w ślicznych kolorach. Pozdrawiam:)

Debora zei

Hi Honey!!! If you Like Fashion, Food and Lifestyle come to visit my blog http://glamorouscircusblog.blogspot.com and if you like it..follow me!!! xoxo
Debora

Avery Hill zei

Beautiful!
The colors are so warm!

May all of your days be joyful,
Alaina
averyhill