Gebreidesjaals zal regelmatig haar openingspagina veranderen met een nieuwe gebreide sjaal, kantpatroon op gewenste maat, kantwerk, stola, shawl of gebreidesjaaltjes.

Hierboven ziet u een andere startpagina. Gebreidesjaals houdt van verandering en mooie fotos van kanten gebreide stolas of sjaals. Bovenstaande lila verkochte  sjaal kunt u nabestellen . Als er weer een gebreide sjaal af is, komt daar een mooie reportage van. Binnenkort kom ik met een nieuwe gebreide stola, gemaakt van Rowan kidsilk haze. Een prachtige kleur heeft deze shawl.Ook een prachtig kantpatroon. Dit kantpatroon heet Springleaves. De kleur van deze gebreide shawl/ sjaal is mist. Dus er wordt gewerkt aan sjaals, stolas en vooral aan gebreide sjaals. Handwerk, kantwerk zoals u van mij gewend bent. Op elke gewenste maat.
Kijkt u rustig rond. Om de paar dagen is er wel iets nieuws te melden op het gebied van kantwerk en gebreide sjaals. Er wordt druk gewerkt om steeds met een nieuwe kantpatroon en mooie fotos te komen.

Reacties

Marlies zei…
Hee Mieke dann aber ran an die Stricknadeln :-))
grüsse nach Niederlande Marlies

Populaire posts van deze blog

Bruidssjaal breien.

Bruidssjaal, myrtle leaf, Victorian lace today, het verhaal gaat verder over het breien van een wolwitte Rowan kidsilk haze kanten sjaal voor de bruid.

UITVERKOOP, HOGE KORTING.

Gebreide bruidssjaals voor de winterbruid.

Hergebruik van wol, uithalen en opnieuw beginnen