woensdag 13 april 2011

Noro Sekku, Eisaku Noro,designer van het Noro garen,uit Japan, katoen, wol, zijde erin en Rowan kidsilk haze shade 596, oranje.

Heerlijk, de lente, je ziet het overal, de bloesem en de kleurenpracht van de bomen is er weer volop. Een mooie oranje bloeiende struik in dit park doet me denken aan dat prachtige Noro Sekku garen van de ontwerper, designer Eisaku Noro van Japan. Van uit dit land kennen we ook de prachtige schilderijen met kersenbloesem. En de felle kleuren vinden we terug  in de zijden kimonos.
De inspirerende kleuren van dit Noro Sekku garen,katoen,wol,zijde, geeft een prachtige combinatie van onverwachte kleuren, die midden in het bolletje garen, bij het breien te voorschijn komen.
Laat je er door verrassen.


Noro Sekku,cotton,wool,silk.

Rowan kidsilk haze shade 596, wol met zijde. Dit kan een  prachtige luxe  kantshawl worden.
Bijschrift toevoegenNet zoveel kleuren als de natuur heeft, is er wol ,zijde, katoen te koop, dus een sjaal laten maken ,is in allerlei kleuren mogelijk.
2 opmerkingen:

Marlies zei

Hallo Mieke
wudnerschön Wolle hast du da da wirst du wieder neue Schals zaubern ,und ich bin gespannt.
Ahh wie schön die Blüten auf den bäumen sind einfach schöööööööööööööööööön . ganz liebe grüsse Marlies

Hilda zei

Liebe Mieke,
sooooo.... wunderschöne Fotos zeigst Du uns. Herrlich!!! Da wird einem gleich viel wärmer. Die Wolle gefällt mir auch sehr gut, bin gespannt was Du daraus entstehen läßt.

Liebe Grüße
Hilda