donderdag 31 maart 2011

Online sjaal kopen, handgebreidesjaal, kantwerk sjaal of stola, of warme wollen kol

Dankzij een lieve vriendin , die voor mij deze collage maakte, zie ik nu hierbij alle handgebreide sjaals, stolas of kollen, omslagdoeken, wollen sjaals, die ik verkocht heb of nog te koop heb, bij elkaar staan. Ik ben er heel blij mee en ik hoop dat de liefhebbers van dit kantbreiwerk dit ook vinden.
Zachte tinten in deze met de hand gebreide sjaals of stola's gewenst? of  wat liever fellere kleuren, het kan allemaal. Zijde in de wollen draad geven de glans en luxieuze uitstraling in het breiwerk.

De diverse kantpatronen van het lace breien geven de aparte uitstraling.


Voor je dit allemaal kan breien/maken, moet je natuurlijk wel eerst heel wat klosjes wol kopen.....(grapje)


Maar uiteindelijk worden er mooi handbreiwerk/  kantbreiwerk van gemaakt., waar heel veel  werkuren in zitten en in een mooie kantbreiwerk sjaal, zie je dat er meteen van af. Je kunt dit niet bij de tv doen, want dan gaat het fout met het lezen van het patroon en het uittellen. de hobby is precies dit: hoe mooi wordt een nieuw onbekend lace patroon wat je gaat uitproberen. Vaak gaat het niet goed en dan moet je overnieuw beginnen. De draden varieren van dikte. Het is een luxe artikel, wat niemand anders heeft, U heeft een unieke  sjaal als u zo iets koopt.
Dankzij Svetlana kunt u zien hoe de diverse warme wollen kollen en sjaals gedragen worden. Ook linnen  of katoenen  garen geeft een mooi effect.

1 opmerking:

Marlies zei

Hallo Mieke
ohh schön sind die Collagen geworden . Und swetlane präsentiert die schals so schön. Wunderschön auch anzusehn wie du die Konen aufbewahrst. Ich wünsch dir viel Freude beim stricken. Ganz liebe Grüsse Marlies