maandag 7 maart 2011

LENTE! LACE! LINNEN: geel linnen, 100% linnen.


LENTE LACE GEEL LINNEN.
Na een lange strijd om vanaf Picassa voortaan mijn blog te verfraaien met fotos, kan ik nu opgelucht ademen. Deze 1e foto staat er op! hoera! (net !door toeval).MAAR: dat duurde maar kort, die opluchting.
We hebben dagen achter de rug met uitzoeken van problemen. Maar nu is alles opgelost, dankzij helpdesk van Picasa.


Kantbreiwerk in uitvoering. Tussen de drukke dagen van werken, bloggen en huishoudelijke taken, gaat deze sjaal een pracht ragfijnkant effect krijgen. Het  wat stuggere 100% linnen is door het wassen gelukkig weer zachter geworden, en ligt dus als bijna echte fragiele kant, nu bij mij op tafel.
Laat de zomer maar komen.

Proeflapje. De sjaal komt nog.


Het zegt tegen mij: maak het af!!!!
 Deze sjaal heeft een patroon wat eerst wat hoofdbrekens heeft gekost. Maar middels email kontakt met de designer in Amerika snap ik het eindelijk. En zij was blij met mijn bericht. Zij gaat het patroon corrigeren. Vooral de tekening ervan. Dat zijn leuke contacten. Minder leuk is als je blog geen fotos meer van je computer wil accepteren. Door beginnersfouten: te grote fotos op blog gezet. Maar als je die dan eraf gaat halen en vervangt door kleine, kom je nog allerlei obstakels tegen, wat het gevolg heeft dat je met zoonlief tot diep in de nacht zit te piekeren. En nu moet ik uit gaan zoeken hoe het verder moet.
Posted by Picasa

5 opmerkingen:

Marlies zei

Hallo Mieke
ohhhhhhhhhhhhhhhh das wird aber sehr filigran . wunderschön auch die farbe gefällt mir sehr gut. ganz liebe Grüsse Marlies

Crissi zei

Hallöchen,
wow, das ist ja hauchzart!
LG Crissi

Sonja`s Gestricksel zei

Uiii...die reinste Feinarbeit,sieht ganz toll aus!
Liebe Grüsse Sonja

Janny zei

Deze sjaals zijn prachtig, dit is écht kunstnijverheid.

groetjes Janny.

Attracties-Artiestverhuur zei

Wow....., mooie sjaal en die optie eronder is makkelijk zo kan ik meteen zien wat je nog meer te bieden hebt.