Totaal aantal pageviews

woensdag 22 september 2021

Nieuwe bruidssjaals winter 2021 -2022.

gebreide bruidssjaals, stola voor de bruid, wollen bruidsshawl
TE KOOP:

NU :Veel nieuwe bruidssjaals. 
gekleurde en naturel.
Zomaar een recensie gekregen vandaag: 28 september: 
betreffende een Lelie van Dalen sjaal:
Lieve Mieke,

Ontzettend bedankt voor de sjaal, hij is werkelijk prachtig!! En zo’n snelle service. Ik ben helemaal klaar voor onze dag. Heel veel dank!!

Hartelijke groet,
Ruth
Hoera er wordt weer getrouwd, gebreidesjaals heeft het druk met spoed aanvragen en opdrachten. En er komen steeds nieuwe sjaals. Voor winterbruiden en al diegenen die iets zoeken voor de komende winter en misschien de 2022 lente.

 Mocht u ook van de winter een warme maar toch elegante bruidssjaal zoeken of een hele mooie grote bruidsstola, die bedekkend is en toch kantachtig en licht in het dragen? 

Of zoekt u een grote stola/ gekleurde sjaal voor bij uw feestjurk?

Of bent u als moeder bezorgd voor de koude momenten op de grote dag,die er onverwachts kan optreden? Of wilt u uw dochter liever wat bedekter de kerk in laten gaan? dan bent u bij www.gebreidesjaals.blogspot.com op het goede adres. Snelle levering, snelle antwoorden op uw vragen. 


Kijk bij te koop pagina 1 en 2 op dit blog. Bovenaan op de hoofdpagina.
 

gebreide wollen bruidssjaals, ivoor, bruidsstola omslagdoeken voor bruid
Deze bruidsstola, is erg warm en toch superlicht en heeft nieuwe kantpatronen. Prachtige ivoor /off white kleur en staat mooi op een onbedekte huid. Dus ongeverfde wol / cashmere /onderdons van de geit.Micro fijn en daarom zo licht en warm.

 Talloze bruiden gingen u voor en gebreidesjaals levert al sinds 2011. Supersnelle verzending. Alles is binnen 2 dagen bij U. Dank zij www.postnl.nl en de snelle verwerking  qua antwoorden en verzending van gebreidesjaals op al uw vragen.


Super mooie ivoor kleur.

TE KOOP:

Ook heeft gebreidesjaals veel nieuwe gekleurde sjaals op de te koop pagina 1 en 2 vermeld en snel voor u daar bijgezet. DUS OP naar de Winter 2021/2022 met een warme sjaal/stola/omslagdoek voor elke gelegenheid. 

Populaire posts