zondag 15 november 2015

Zwarte shawl klaar, extra groot, een Austermann kidsilk sjaal van 52 x 2.60 cm.


Gebreidesjaals heeft de zwarte Austermann kidsilk shawl klaar. Op verzoek van de aanvraagster werd hij 50 cm breed  x 2.50cm. Dus een extra lange handgebreidesjaal. De aanvraagster uit Belgie had op mijn blog een zo eerder door gebreidesjaals gebreide zwarte stola gezien.Op het zo goed gelezen blog  van gebreidesjaals. Over de hele wereld kijken breisters bij andere breisters.
Die eerste handgebreide zwarte blaadjespatroon hebbende sjaal ging toen overigens naar Amerika.

  Deze winter is zwart de modekleur en dat is goed te zien op tv en in de winkels. Een zwarte shawl past overal bij en wordt dan samen met grijs vaak gekozen.Toch zijn vrolijke kleuren soms ook erg leuk, die frissen b.v. een zwarte jurk weer meer op.

Gebreidesjaals heeft er heel hard  aangewerkt. Er wachten meer klanten en kantbreien is geconcentreerd doorwerken. 

Gebreidesjaals heeft deze zwarte extra lange shawl gebreid met 4 bollen Austermann kidsilk. Een prettig hebbende prijs heeft deze en ook veel kleuren.

 Doch gebreidesjaals vind het merk Rowan kidsilk haze  ook altijd heel mooi.
 De kwaliteit is ook altijd in ieder geval weer afhankelijk van de prijs. Maar Austermann kidsilk is goed genoeg. En de klant heeft het laatste woord. 
En dit was:

alles is in orde! Mijn onderbuurman kwam zojuist aanbellen om te zeggen dat hij een pakje voor me in ontvangst had genomen. Gek genoeg heeft hij getekend en het bijgehouden. Hij had het gisteren al maar was het toen niet komen brengen. Vreemd wel dat de postbode het gewoon aan iemand anders bezorgt zolang die maar tekent.Gelukkig is mijn onderbuurman heel eerlijk! 
Onrust voor niets dus. 
Hij is SUPER mooi! Helemaal wat ik wou! Lekker warm en zacht ook. Ik ben er heel blij mee!

Nogmaals heel hartelijk bedankt voor al dat vele werk, moeite en uitstekende service. Dat mag je zeker op je blog zetten als reclame! S.F

Groetjes en een heel fijn weekend! 
Zwart kant, de mode van winter 2015/2016


Hier een foto van de toen nog 50 cm hebbende lange sjaal op de pennen.

Als de zwarte sjaal klaar is wordt hij geblockt.

Het blocken was heel veel werk en lastig gezien de lengte van 2.60 cm van deze zwarte lange shawl.

Het is een echt Haapsalu patroon met nupps. Iedere nupp is vooral met kidsilk opletten geblazen. Aan de achterkant extra goed opletten.

Deze zwarte Austermann kidsilk stola is mooi geworden vooral om dat de blaadjes zo goed lijken.

Geen opmerkingen: