woensdag 11 november 2015

Bruidsjaals voor bruid, handgebreide sjaal uit Estland, nieuwe patronen, nieuw model. super zacht.


Twee nieuwe bruidssjaals in huis, gebreid door Ivika. Gebreidesjaals is er heel blij mee, vooral met deze nieuwe bovenstaande bestelde bruidssjaal.

 Een prachtig garen mengsel van cashmere silk en merino extra zorgen dat de handgebreide Haapsalu bruidssjaal superzacht aan voelt.
Deze bruidsstola/sjaal is breed genoeg om ruim om te slaan:
 namelijk 70 cm breed. Ook heeft deze romige bruidssjaal een  mooie afwerking door de extra bijzondere kanten rand met punten, dat maakt dat het een plaatje van een bruidsstola is.
Het 100% bijzondere en met vakkennis gebreide handwerk is meteen in een oogopslag te herkennen, het maakt deze sjaals zo uniek en gelukkig staan er steeds meer mensen voor open. Aankomende bruiden die eerst een synthetisch bolerootje zochten, en daarover  twijfelden (made in China)

vergaten dit snel, als ze deze soort van Haapsalu bruidssjaals zagen.

Gebreidesjaals heeft er al veel bruiden blij mee gemaakt en ook de moeders blijven niet achterwege en kiezen  voor gekleurde sjaals. Gebreidesjaals heeft vele kleuren in huis.
Ook op bestelling wordt er snel gewerkt.
Prachtige lichtblauwe shawl, en zachtroze shawl
die heel geschikt  zijn voor de moeders van de bruid.

 Deze reden dat gebreidesjaals er weer over schrijft, behalve dat ze er zelf zo enthousiast over is, is om te vertellen dat per 1 jan.2016 de prijzen omhoog gaan. 
Het breien van dit soort sjaals is zo veel werk en kost zo veel tijd dat gebreidesjaals er ook mee eens is dat de breisters goed betaald moeten worden.Foto van Ivika.


Geen opmerkingen: