zondag 7 december 2014

Paarse handgebreide sjaal met glitters.

Gebreidesjaals heeft onder handen: paarse lila shawl met glitter. Zie foto.De glitters zitten her en der verspreid in de luxe paarse shawl. Smaakvol en niet te opzichtig.

Een echte lila paarse feestsjaal. Voor net even een wat feestelijker uitstraling. Inmiddels weet gebreidesjaals dat deze sjaal ook niet kriebelt, want een klein gebreid vierkant teststrookje werd van te voren getest op iemand die niet tegen wol kan. ( dank je R.B.)Dit patroon is een mooi regelmatig kantpatroon, deze paarse sjaal met glitters is over 1 week klaar.
Deze paarse shawl met her en der glitter is dus geschikt voor een feest of ook gewoon voor alle dag.

Natuurlijk heeft gebreide sjaals meer paarse feest sjaals, ook van een bevriende mede breister. Van 100% zijde gebreid. Dat is echte luxe. Wat zo leuk is van uniek handbreiwerk :
Er lopen geen 2 dezelfde mensen mee rond. Alles met de hand gebreid en net even wat aparter dan massa producten. Gebreidesjaals heeft vele sjaals klaar liggen  die al
verzendklaar zijn. 
Alle klanten weten dat gebreidesjaals snel werkt , meteen antwoord en de shawls direct verstuurd na betaling. U kunt een sjaal in 2 dagen in huis hebben.

Kijkt u eens rond op de diverse pagina's. Voor vragen kunt u altijd emailen.


Geen opmerkingen: