donderdag 4 september 2014

Bruidssjaals, 2 nieuwe hand gemaakte bruidssjaals met levensechte gelijkende lelie van dalen patronen.Gebreidesjaals heeft  weer 2 nieuwe grote wolwitte en romige bruidssjaals te koop. Aangekocht van Estlandse breister, met wie zij een heel leuk kontakt heeft. Ook zij heeft van de week gebreidesjaals weer op een andere Estlandse breister gewezen,van wie volgende week ook een hele grote, mooie driehoek shawl (fuchsia felroze) binnenkomt.Gebreidesjaals hoopt dat u ze net zo mooi vind als zij.
Houdt het blog van gebreidesjaals in de gaten. Voor een regelmatig vervolg en meer nieuws over nieuwe en nog steeds betaalbare bruidssjaals.

Wilt u eens wat anders dragen?
Handgemaakte stola's of bruidssjaals van wolwitte, ecru, naturelle kleur. Gebreid met handvaardige handen, het kantbreien geleerd als kind zijnde van familieleden, en de zachte wol die gebruikt is, is van hele luxe merino kwaliteit.
Dus een aangenaam gevoel gevend op de huid, bij een strapless jurk en vooral: het kriebelt niet. Deze bruidsomslagdoek is een mooie aanvulling op een jurk die gedragen moet worden in koudere omstandigheden.

                               


Deze bruidssjaals zijn van 100% merino wol, een kanteffect gevend , ragfijn en licht. De wol wordt ook wel  roomkleur genoemd. In ieder geval niet sneeuwwit. Maar wilt u wel een sneeuwwitte, daar kan gebreidesjaals ook voor zorgen.
Deze bruidssjaals zijn klaar voor verzending. De bruidsstola op zich is groot en lang, 75 cm x 185 cm meten ze. Prachtig handwerk en nog steeds betaalbaar. Bij gebreidesjaals heeft u diverse bruidssjaals om uit te kiezen en natuurlijk ook in vele kleuren.


                                                             

bron :google


                                                           foto van: I.V.
Deze Haapsalu shawls zijn van een honderden jaren oude traditionele afkomst.


                                                                     foto: I.V.
De kantpatronen voor deze typische bruidssjaals zijn fijntjes en heel mooi om te zien.Met handvaardigheid en kennis gemaakt. Gebreidesjaals koopt ze van  andere breisters en uiteraard hoopt gebreide sjaals dat u ze net zo mooi vind als gebreidesjaals zelf, die dol enthousiast is over dit prachtige intensieve handwerk.


                                                      foto: van I.V.

Vergeet even  de kunstmatige synthetische stoffen en probeer eens een mooie handgemaakte stola of bruidssjaal of feestsjaal als gast te dragen op de dag dat u de jurk net iets te koud vind.
Deze bruidsstola's en diverse andere bruidssjaals en omslagdoeken kunt u op afspraak bij mij komen bekijken.


                                          gebreidesjaals oefent ook zelf nog steeds door met  andere
                                                   kantpatronen van Haapsalu breikunst afkomst.

1 opmerking:

Willy zei

Zo prachtig zijn ze. Erg knap gemaakt.
Soortgelijke nopjes heb ik gebreid in mijn breirol, dat vond ik niet makkelijk om te doen, er moest zelfs een haaknaald aan te pas komen. Groetjes,