vrijdag 2 mei 2014

Zwarte handgebreide stola,grote shawls met mooie Haapsalu, Estlandse handgebreide kantpatronen.


Prachtige extra royale en zeer grote zwarte shawls, zwarte Haapsalu kantpatronen. Echte Estlandse Haapsalu kantpatronen in stuk voor stuk uniek handwerk.Dusmet honderden nupps.
Kantbreiwerk  op zijn best en handwerk op zijn allerbest. Zwarte wol, merino wol met zijde. Zwarte Shawls om overal bij te dragen. 


Deze zwarte stola's of omslagdoeken en eventueel feestsjaals, bruidsshawls zijn in verschillende maten bij gebreidesjaals te koop. gebreidesjaals heeft er momenteel nog 3. Vanmorgen ging de grote zwarte driehoekstola eruit. Deze wordt snel opgestuurd.Zwart is een geliefde kleur voor een sjaal en kan overal bijgedragen worden.Geen zwarte ,zware ballast, op uw schouders, maar vederlicht kantbreiwerk en toch warm. Dubbele nupps in de zwarte kant patronen in de zwarte shawls komt dat juist hier zo mooi uit.En vooral ook de typische  Lelie van Dalen patroon. Kantpatronen in zwarte stolas, zwarte bruidsshawls, waar veel zorg in het breiwerk zelf aan besteed is. Handgebreidesjaals voor een unieke handgebreide zwarte shawl als accessoire.


Mooie kanten randen er aangebreid.

Een iets dikkere zwarte shawl die ook in wol wit verkrijgbaar is met aan de onderkant de aangebreide rand. Deze 2 shawls, de zwarte sjaal en de wolwitte sjaal zijn dus op de rug , dragend,mooi afgewerkt.

De enkele nupps rijen 
sjaal op de bank,

en de andere grote 1 meter bij 2 meter zwarte stola met dubbel rij nupps.
Hier ziet u de mooie kanten rand, in de grote zwarte stola, deze Haapsalu Estlandse handgebreide zwarte stola is een echte blikvanger.


Dubbele Lelie van dalen patroon in een stola van 1 meter breed en 2 meter lang.
Hier de kleinere dikkere zwarte sjaal, stola.Met aan de onderkant een sierrand aangebreid.


Deze lelie van Dalen shawl is van zwarte merino silk gebreid en voelt heerlijk behaaglijk aan, iets kleiner. Al deze maten van deze zwarte sjaals staan op de te koop paginas. Boven in mijn blog onder de titelfoto.
Email mij gerust bij vragen.

Geen opmerkingen: